Rose Bertram Nieuws

Lees al het laatste nieuws over Rose Bertram

Rose Bertram is geboren in Kortrijk, België op 26 oktober 1994. Ze staat bekend als model, maar ook als deelneemster van Expeditie Robinson.

Bekend geworden

Rose Bertram heeft haar bekendheid voor een deel wel te danken aan haar moeder. Die schreef haar namelijk op 13-jarige leeftijd in bij een modellenbureau en toen begon het balletje te rollen. Ze werd op 16-jarige leeftijd gecast door het Dominique-agentschap en verscheen in verschillende campagnes voor grote merken zoals: Hunkemöller, L'Oréal en H&M.

Ook heeft ze een deel van haar bekendheid te danken aan haar toenmalige vriend Gregory van der Wiel. Ze werd door hem bekend als 'de vriendin van..'.

Privéleven

De Belgische Rose groeide op in Vlaanderen, het Nederlandstalige deel van België. Op 17-jarige leeftijd leerde ze de Nederlandse voetballer Gregory van der Wiel kennen. Ze hebben samen in Parijs en Istanbul gewoond en kregen samen twee dochtertjes.

Nadat de geruchten naar buiten kwamen dat de twee uit elkaar zijn, is Rose Bertram aan verschillende mannen gekoppeld. Ze zou namelijk gekoppeld zijn aan een grote naam in de voetbalwereld: Kylian Mbappé, speler van Paris Saint-Germain. Ook zou ze een leuk avontuurtje hebben gehad met Thijs Boermans, hierover in de grootste schandalen meer...

Grootste schandalen

Dan komen we bij het grootste schandaal van Rose Bertram. We hebben er ooit al een uitgebreid artikel over gemaakt, we schreven over hoe de deelnemers van Expeditie Robinson reageren op het gedwongen vertrek van Rose Bertram. Maar het verhaal waarom ze gedwongen het programma moest verlaten, heeft alles te maken met het avontuurtje met Thijs Boermans.

Thijs en Rose doen beiden mee aan Expeditie Robinson. Ze zouden het erg goed met elkaar kunnen vinden en als we JuiceChannel mogen geloven zou het wel héél gezellig zijn geworden in de hangmat. Hier hingen wel wat consequenties aan voor de deelname van voornamelijk Rose, aangezien zij niet wilde dat dit uitgezonden zou worden. Ze kreeg van de productie twee keuzes: er zou een verhaallijn gemaakt worden van de lovebirds, of ze zou het programma moeten verlaten. Rose koos voor de twee optie en heeft het programma gedwongen moeten verlaten. Thijs en Rose laten beiden niks los over het vermoedelijke avontuur. 

Dit vind je misschien ook leuk