Entertainment

Roxeanne en Rachel Hazes gaan over tot bodemprocedure over erfenis André Hazes

roxeanne hazes rachel hazes bodemprocedure erfenis andre hazes

Roxeanne Hazes en Rachel Hazes staan binnenkort wederom tegenover elkaar in de rechtbank, dit meldde Yvonne Coldeweijer vandaag op Instagram. Het gaat hierbij om een bodemprocedure over de erfenis van de overleden André Hazes.

De erfenis van André Hazes

Het was misschien wel de rechtszaak van het jaar: tussen Roxeanne Hazes en Rachel Hazes. De moeder en dochter lagen met elkaar in conflict door de erfenis van de overleden André Hazes. De rechter deed de uitspraak en daaruit is gebleken dat Rachel géén erfgenaam is van André, maar zichzelf wel zo mag noemen. Al voordat de rechter uitspraak deed leek het al duidelijk, aangezien het testament van André Hazes werd uitgelekt.

Roxeanne is niet blij met de manier waarop Rachel de erfenis van haar overleden vader spendeert en heeft daarom gevraagd of ze stukken met bewijs wil opleveren. Deze zijn in maart door Rachel aan Roxeanne overhandigd.

Schikking tussen Rachel en Roxeanne

In mei vertelde Evert Santegoeds dat er achter de schermen aan een schikking werd gewerkt tussen moeder en dochter. “Dat we het toch niet meer in de rechtszaak gaan terugzien, maar dat de gevolgen van die rechtszaak en die bepaling in het testament van André ervoor gaan zorgen dat de partijen toch om de tafel gaan”, aldus Evert. “Ik weet het niet zeker, ik krijg daar geen bevestiging van en dat zegt eigenlijk al wel genoeg. Ik denk dat er gesprekken gaande zijn en dat er dan ineens naar buiten komt dat het gesetteld is.”

Rechtszaak Roxeanne en Rachel Hazes

En wat heeft Evert Santegoeds het mis! “Er wordt een bodemprocedure in gang gezet door de werkelijke erfgenamen van André Hazes senior”, weet Yvonne Coldeweijer te melden op Instagram. “Evert heeft maandag bij Shownieuws gezegd dat Rox en Rachel waarschijnlijk achter de schermen met een schikking bezig zijn, maar dat is niet wat ik al die tijd heb vernomen”, zegt ze. “Ik heb dit nogmaals uitgezet en wat hoor ik?! De kogel is door de kerk! De bodemprocedure gaat er komen en zal spoedig worden aangekondigd. 

Ook vertelt Yvonne de exacte reden voor de bodemprocedure. “De reden hiervoor is dat uit de uitspraak van de rechtszaak in februari wel heel duidelijk blijkt dat Rachel geen erfgename is, maar zich toch nog steeds wel zo mag noemen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en dat kan alleen stoppen na een bodemprocedure.”

Ook vertelt Yvonne dat het voor werkelijke erfgenamen kan voelen alsof ze het verplicht zijn aan de overledene om zo’n procedure te starten. Wanneer de bodemprocedure plaats zal vinden, is nog niet duidelijk.