Entertainment

Sarah 2.0 doet haar verhaal over de reden van de breuk met André Hazes

Sarah Salah, ook wel Sarah 2.0, de meest recente ex van André Hazes doet voor het eerst haar verhaal over de relatie en de reden van de breuk met André. Ze vertelt aan Shownieuws de hoogtepunten van hun relatie en hoe serieus het eigenlijk was.

De hoogtepunten van de relatie van André Hazes en Sarah 2.0

In oktober werden André Hazes en Sarah Salah samen gespot in het vliegtuig naar Dubai. Sarah geeft aan dat ze in die tijd inderdaad een relatie had met de zanger. Na alle verhalen die in Nederland rond gaan over André, zou je toch kunnen denken dat een dame daar niet meer aan wil beginnen. Maar Sarah 2.0 leek maar weinig over de zanger te weten: “Ik werk voornamelijk in Egypte en ben daardoor bijna niet in Nederland. Ik wist daardoor niet zo goed waar ik in terecht kwam, toen ik verliefd werd op André.”

Volgens Sarah 2.0 waren ze écht héél verliefd op elkaar, binnen no-time zouden ze het zelfs over trouwen hebben gehad. Sarah zou hem vertelt hebben dat ze graag in december ten huwelijk gevraagd wilde worden (ironisch hé?). “André belde mijn moeder om te zeggen dat hij naar haar toe zou komen om mijn hand te vragen.”, vertelt Sarah aan Shownieuws.

Ook stond er in de planning om te gaan samenwonen. Ze waren al naar huizen aan het kijken en het huis dat André in Wilnis heeft gekocht stond blijkbaar ook tussen de opties.

Sarah 2.0 onthult de reden van de breuk

De twee waren zo extréém verliefd op elkaar, dus waarom zijn ze uiteindelijk uit elkaar gegaan? Ze was niet op de première van de documentaire van André Hazes, iets wat iedereen wel had verwacht. Blijkbaar veranderde het gedrag van André heel erg op het moment dat de documentaire uitkwam. “Na de première veranderde hij 180 graden. Hij had opeens een ego. André zei dat het artiestenleven nu weer zou beginnen en dat dit stress met zich meebrengt”, laat Sarah aan Shownieuws weten.

“Op een gegeven moment belde hij me om te zeggen dat het mentaal niet goed met hem ging. Hij zei even niet te weten wat hij wil.” Uiteindelijk besloten ze toen samen de relatie te beëindigen.

Hij vertelde dat hij nog terug zou gaan naar Spanje om zijn behandeling in de kliniek af te maken, maar heeft dit tot nu toe niet meer gedaan. De twee hebben nooit meer contact gehad, maar wel heeft Sarah 2.0 nog goed contact met mama Rachel Hazes. Ook Sarah van Soelen en Bridget Maasland hebben nog goed contact met hun ex-schoonmoeder. Dit is alleen bij Monique Westenberg niet het geval.

Sarah en André zouden goed uit elkaar zijn gegaan, maar volgens Yvonne Coldeweijer was André niet blij dat Sarah heeft gepraat met Shownieuws. Toen het verhaal naar buiten kwam heeft André haar ook direct ontvolgd op Instagram.