BN'ers

Sarah van Soelen klaar voor moederschap?: ‘Beste gevoel in de wereld’

Sarah van Soelen was een tijdje de vriendin van zanger André Hazes en heeft toen al een beetje mogen proeven van het ‘bonusmoeder’ leven. André had natuurlijk al een zoontje van zijn vorige relatie met Monique. Maar zou Sarah er nu ook zelf klaar voor zijn en wil ze moeder worden?

Sarah van Soelen 

Veel mensen zullen Sarah van Soelen kennen doordat ze een relatie heeft gehad met volkszanger André Hazes. Een maand nadat bekend werd dat de verloving van André en Monique niet door zou gaan kondigde Hazes alweer zijn nieuwe liefje aan. Dit ging over Sarah, door wie hij goed opgevangen werd in de familie vertelde die in deze tijd. Ze zijn samen op vakantie geweest en hadden zelfs samen een huis gekocht, maar na enkele maanden leek het toch alweer snel klaar te zijn. André had natuurlijk wel al met zijn vorige relatie een zoontje op de wereld gezet, Dré. Misschien zijn hier de ‘moeder kriebels’ van onze lieve Saar wel begonnen.

Moederschap 

Het lijkt erop dat het bij Sarah wel een beetje begint te kriebelen als ze denkt aan het moederschap of kleine baby’tjes. Ze post op haar Instagram story een foto waarin ze een baby’tje vasthoudt. Ze schrijft erbij: “Beste gevoel in de wereld.” Zou ze hiermee bedoelen dat ze zelf ook wel een kindje zou willen hebben?

Bron: Instagram @sarahvansoelen

Bron: Instagram @sarahvansoelen