Entertainment

‘Simon Keizer is vreemdgegaan met de vrouw van Nick Schilder’

In de oudejaarsconference van Guido Weijers doet hij een bizarre uitspraak waarin hij een wel héél pikant gerucht naar buiten brengt. Hij zegt namelijk dat Simon Keizer vreemd is gegaan met de vrouw van Nick Schilder.

Simon Keizer heeft zijn vrouw Annemarie bedrogen

Er gaan al langere tijd geruchten rond dat Simon Keizer zijn vrouw Annemarie zou hebben bedrogen. Vlak na de geruchten van zijn overspel liet het duo Nick & Simon weten uit elkaar te gaan. Eva Jinek vroeg de twee of de overspelgeruchten iets te maken hadden met het stoppen als duo, maar dit werd door beiden ontkent.

‘Simon was vreemdgegaan met de vrouw van Nick’

Afgelopen weekend deed Guide Weijers tijdens de oudejaarsconference van 2022 een hele pikante onthulling. Hij heeft het over de juice van het jaar en haalt daarbij de breuk van Nick & Simon naar boven. “Wat was dat voor een juice dit jaar? Op een gegeven moment keken ze elkaar niet meer aan!”

Guido haalt het overspel van Simon naar boven: “Het gerucht ging dat Simon was vreemdgegaan met de vrouw van Nick. Ik weet ook niet wat er waar is of wat niet.”

Het is onduidelijk of Guido hier alleen maar een grap maakt, of dat hij daadwerkelijk meer weet. “De vraag is dan: wie is dan schuldig en wie moet je het kwalijk nemen? Ik vind sowieso: je kunt het die vrouw niet kwalijk nemen, want ik hou Nick & Simon ook nooit uit elkaar”, grapt Guido nog.