BN'ers

Sonja Bakker zet haar hotel in Volendam te koop

Sonja Bakker blijkt in het bezit te zijn van een hotel in Volendam. Dit hotel runt zij zelf en ze heeft besloten het nu te koop te zetten.

Sonja Bakker verkoopt hotel Volendam

Het hotel ligt 20 meter van de dijk van Volendam en Sonja geeft de reden waarom ze het wil verkopen.” De bedrijfsvoering van de huidige eigenaren richt zich op de ontwikkeling en exploitatie van woningvastgoed. De exploitatie van het hotel ligt voor hen te ver af van hun kernactiviteiten.” 

Sonja verkoopt het hotel nu voor 1.298.000 euro. De dieet-goeroe kan hier heel wat winst uit halen, want ze kocht het in 2018 voor 725.000 euro en zette hier een hypotheek op van 938.000 euro. Wanneer het is verkocht krijgt Sonja de helft van de winst, dus er wordt ongeveer twee ton bijgeschreven op haar rekening. Het hotel wordt aangeboden als een project voor belegging.

De begane grond en de kelder worden verhuurd voor 48.000 euro per jaar en het bovengedeelte heeft een omzet van 125.000 euro per jaar. Op dit moment woont Sonja zelf in een villa op het zonnige Ibiza.

Beeld: Bekende Buren Beeld: Bekende Buren

Kijk voor meer foto’s van het hotel op de site van Bekende Buren.

Beeld: Bekende Buren