Entertainment

Soy Kroon ging vreemd met deze collega

Wanneer wij foto’s van Holly Brood en Soy Kroon zien, denken we altijd; wat een schattig koppeltje. Maar niks blijkt minder waar, want het blijkt dat Soy vaker avontuurtjes heeft gehad met andere vrouwen, waar hij maar al te graag van genoot. Onze roddelkoningin Yvonne Coldeweijer komt met dit nieuws op haar Instagram Story.

Soy Kroon the cheater?

Toen Soy nog maar net met Holly was zou hij vreemd zijn gegaan. Dit was met niemand minder dan Vajen van den Bosch. Samen speelden zij in de Gelaarsde Kat de Musical, in de Efteling. Vajen had in die tijd ook een relatie met een oudere man, dus ze gingen beiden vreemd. Dit nieuws brengt Yvonne naar buiten op haar Story op Instagram. Hier krijgt zij een bericht of Soy vreemdgaat. Yvonne antwoordt: “Zeker weten. Hij ging al vreemd toen hij nog maar net met Holly was, met Vajen van Den Bosch bij de Gelaarsde Kat musical, in de Efteling. Zij was toen nog samen met zo’n oudere gozer, dus ook zij ging vreemd.”

Avonturen in de kleedkamer

Yvonne vervolgt: “Soy en Vajen sloten zichzelf continu op in de kleedkamer en deden daar vieze dingen. De kleedkamer grenst daar aan de artiestenfoyer, dus echt iedereen heeft kunnen meegenieten van de gênante geluiden die er uit de kleedkamer kwamen. Dit gebeurde erg vaak. Volgens de spion weet ook iedereen uit de productie dit en waren ze hier niet over te spreken, omdat die vriend van Vajen ook vaak langskwam om te kijken. Anyway, over Soy ben ik nog niet uitgepraat. “

Niet één, maar twee!

Yvonne zegt dat Soy zich ontzettend ‘smooth’ vond, hij ging namelijk ook tijdens de musical Mamma Mia in 2019 vreemd. “En niet één, maar met maar liefst twee tegenspeelsters tegelijk! Helaas voor Soy kwam Holly erachter. Een aantal goede vrienden van Holly speelden namelijk ook mee in de productie en zij hebben dit doorgespeeld aan haar.” Yvonne zegt dat Soy dit vervolgens heeft opgebiecht aan Holly en dat hij besloten heeft de affaires te eindigen en weer voor Holly te gaan. Yvonne zegt hierbij nog: “Waarom zo’n leuke meid als Holly hierin trapt, is voor mij echt een raadsel. Aard van het beessie Hol!”

Wat ontzettend sneu voor Holly..

Bron: Instagram @lifeofyvonne

Bron: Instagram @lifeofyvonne

Bron: Instagram @lifeofyvonne

Bron: Instagram @lifeofyvonne

Beeld: AVROTROS