BN'ers

Stephanie Tency

Stephanie Tency is geboren in Amstelveen op 12 december 1990. Ze staat bekend als actrice, presentatrice, model en won Miss Universe Nederland in 2013.

Bekend geworden

Stephanie Tency begon haar carrière in 2012. Ze was Miss Noord-Holland en werd in december 2012 tot Miss Nederland 2013 gekroond. Ze vertegenwoordigde Nederland in 2013 op de Miss Universe verkiezing, ze eindigde op de 17e plaats.

Ze is gestopt met haar carrière als model en presentatrice om zich volledig op het ondernemerschap te focussen. Ze heeft haar eigen productiebedrijf genaamd Tency Productions. Ze maakt televisie voor onder meer SBS, Videoland en RTL.

Privéleven

Voor vier jaar lang had Stephanie Tency een relatie met Marc Tuijp. De roddels gingen al een tijdje rond dat de twee uit elkaar zijn. Zij had namelijk alle gezamenlijke foto’s van de twee verwijderd, zelfs de foto’s van hun verloving. Ze volgden elkaar al een tijdje niet meer op Instagram en ze zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

Op 26 september 2022 liet Stephanie Tency op Instagram eindelijk weten hoe het zit tussen haar en Marc. Op haar Instagram deelde Stephanie het volgende:

“Het klopt inderdaad dat Marc en ik al een tijdje uit elkaar zijn. Na 4 mooie jaren en een verloving is er helaas een einde gekomen aan onze relatie.”, schrijft ze op Instagram. “Ik was niet van plan hier iets over te delen maar gezien deze vraag nog steeds veel voorbij komt en ik dit hoofdstuk voor mijzelf graag wil afsluiten heb ik besloten hier eenmalig iets over te zeggen.”

Marc en Stephanie hebben nog steeds goed contact met elkaar omdat ze heel veel hebben opgebouwd samen en nog veel moeten regelen. Ook heeft ze besloten om weg te gaan uit Amsterdam en naar Ibiza te verhuizen.

Grootste schandalen

Stephanie Tency is de afgelopen tijd eigenlijk in het nieuws geweest om de speculaties rondom haar relatie. Hier heeft ze nu meer duidelijkheid over gegeven.

Eerder in mei 2022 had Yvonne Coldeweijer natuurlijk ook wat te zeggen over Stephanie, niet omtrent haar relatie maar om een ‘vage’ post die ze deed op Instagram. Ze speculeerde namelijk dat Stephanie ook wel eens mee zou kunnen doen aan een programma, doordat zij op Instagram zei even afwezig te zijn omdat ze bedrogen is door vrienden. Volgens Yvonne was dit allemaal wel héél verdacht.

Nadat Yvonne van meerdere kanten hoorde dat ze niet mee deed aan een programma plaatste ze het volgende op haar verhaal:

“Hoor van meerdere kanten dat ze gewoon een ordinaire ruzie heeft en zeker niet weg is voor een tv-programma. Ze is ook alleen bekend van gesponsorde tv dus dit is helemaal geen BN’er natuurlijk.”

Hier was Stephanie Tency absoluut niet van gediend en besloot speciaal voor Yvonne even weer online te komen op social media. Ze haalde naar de roddelkoningin uit met de volgende tekst:

“Terwijl de nikszeggende Yvonne weer sensa rondverspreid in haar flatje in Amsterdam Oost, zit ik hier in het mooiste resort van Ibiza te genieten van de sangria. Cheers meid, who cares.”