Entertainment

Heftige nacht voor Suus uit B&B Vol Liefde: ‘Bloed op de dekens’

Suus van B&B Vol Liefde heeft er een horrornacht op zitten, er is ingebroken in haar camper terwijl ze daar lag te slapen. Ze reisde onlangs af naar Zweden voor Bram, maar is inmiddels vertoefd in de B&B van Debbie en Paul.

Bloed op lakens

Suus deelt in haar Instagram Stories dat ze de hele nacht met een hamer heeft geslapen. “Met deze geslapen vannacht. Er zit letterlijk bloed van de inbrekers op mijn dekens“, schrijft Suus op haar Instagram Story. Later laat ze zien dat de ruit van haar camper is ingeslagen. Waarschijnlijk is het bloed op de deken gekomen, doordat de inbreker zich heeft verwond aan het gebroken glas van de camper. Of de inbrekers iets hebben meegenomen is nog onduidelijk. Suus krijgt gelukkig veel steun van Debbie en Paul, waar ze onlangs naar toe is afgereisd.

Suus werken in de B&B van Debbie en Paul

Suus vertrok naar Zweden voor Bram, maar heeft daar helaas de liefde niet weten te vinden. Bram deelt later wel de liefde gevonden te hebben. Inmiddels is Suus vertrokken naar Spanje voor de B&B van Debbie en Paul. Debbie en Paul hebben het eerder al gehad over trouwen. Toen de reünie werd gefilmd kwam Suus Debbie en Paul tegen.

Suus was al heel erg fan van Debbie en kwam met haar in gesprek. Later vroeg Debbie met een gekke mond “Wil je niet gewoon voor mij in Spanje komen werken?” Suus zei meteen ja en heeft er geen moment aan getwijfeld, vertelt ze in een interview met RTL Boulevard. Een week later is ze naar Spanje gereden. “Geadopteerd door de Can Portell familie. Very stoked om hier te mogen werken.”, liet Suus onlangs weten op haar Instagram.

Wat Suus precies gaat doen in de B&B van Debbie, is niet helemaal duidelijk, maar vermoedelijk kan Debbie overal wel hulp voor gebruiken. We weten natuurlijk dat Suus kok is, maar of ze daar ook echt haar beroep gaat uitvoeren is nog onduidelijk. Ze laat wel weten dat het hard werken is en als je iets niet goed doet krijg je de wind van voren, maar wel op een positieve manier. Debbie vind haar een hardwerkende en nieuwsgierige jonge meid.