Entertainment

Nu al scheurtjes in de relatie van Sylvia Geersen en Joris?: ‘Ze liep boos en huilend weg’

Sylvia Geersen en Joris Smits zagen er altijd uit als een verliefd koppel, maar zouden er nu al scheurtjes in de relatie zijn ontstaan? Yvonne Coldeweijer komt met het bericht dat er ruzie zou zijn geweest tussen het koppel op het festival Open Air.

Nu al trouble in paradise voor Sylvia Geersen en Joris Smits?

Bij Sylvia Geersen en Joris spat normaal gesproken de liefde ervan af, maar dit weekend was dat eventjes niet het geval. Integendeel zelfs. Onze roddelkoningin Yvonne Coldeweijer komt naar buiten met het nieuws dat Syl en Joris dit weekend fikse ruzie hadden tijdens het festival Open Air. Dit bericht deelt zij op Instagram en schrijft hierbij: “Dat ging niet helemaal lekker gisteren op Open Air. Meerdere spionnen hebben gezien dat Syl en Joris super erge ruzie hadden. De eerste keer was Syl keihard aan het schreeuwen en ging weg met huilend gezicht. Daarna is ze nog teruggekomen, om vervolgens wéér ruzie te krijgen en keihard weg te lopen.”

Yvonne vertelt dat ze daarna niet meer is teruggekomen en dat Joris daarna alleen is gezien, zonder Syl.  Zouden er nu barstjes ontstaan in de relatie? Yvonne gaat verder: “Ik heb al meer aparte dingetjes gehoord over wat Syl uitvreet. Dus ik denk niet dat deze rela lang gaat duren…” Oei, dat klinkt niet goed.

Reactie van Sylvia Geersen

Ook Sylvia kreeg lucht van de verhalen en wilde even duidelijk maken wat er aan de hand was. Zo deelt ze een bericht op haar Instagram Stories en schrijft: “Eigenlijk wil ik hier niet eens op in gaan, maar heel vervelend dat er dingen verdraaid worden. Joris en ik hebben absoluut geen ruzie. Ik had verkeerde schoenen aan en pijn in m’n voeten. Ben dus ergens gaan zitten. WoW.” Yvonne gelooft er helemaal niks van en deelt haar reactie op het verhaal van Syl. “Syl reageert dat ze gewoon de verkeerde schoenen aan had. Klinkt als een goede reden om te huilen en schreeuwen. ” 

Beeld: Instagram @lifeofyvonne