BN'ers

Sylvie Meis gaat voor een nieuwe look

Sylvie Meis is een Nederlandse actrice, presentatrice en model. Vroeger was ze ook bekend als de vrouw van bekende ex-voetballer Rafael van der Vaart. Ze lijkt ervoor te hebben gekozen om voor een compleet andere look van zichzelf te gaan.

Sylvie Meis

In Nederland is Sylvie Meis vooral bekend geworden als vrouw van ex-voetballer Rafael van der “Vaart. De twee zijn maar liefst acht jaar getrouwd geweest. Samen hebben ze een zoon op de wereld gezet genaamd Damián, van bijna 17 jaar oud. Damián wil graag in de voetsporen treden van zijn vader, namelijk prof voetballer worden.

Sylvie is verder bekend als actrice, presentatrice en model in Nederland. Maar in een ander land is de bloedmooie Sylvie nog veel bekender dan hier, namelijk bij onze Ooster buren in Duitsland. In Duitsland is ze groot nieuws in de tv-wereld. Niet alleen woont ze in Duitsland, maar ze heeft ook een bruisende carrière daar lopen. Zo heeft ze een seizoen van Love Island Duitsland mogen presenteren en zat ze in de jury van het programma Das Super Talent.

Nieuwe Look

Al ziet Sylvie er al prachtig uit van zichzelf, heeft ze besloten om voor een nieuwe look te gaan. Ze zit nu vol in de krul en er is niets meer te zien van het steile haar. Sylvie deelt een Instagrampost waar haar nieuwe look te zien is.