Entertainment

Thijs Römer en Igone de Jongh zijn uit elkaar

Het huwelijk van Thijs Römer en Igone de Jongh is uiteindelijk tóch gestrand. Igone heeft dit zelf bekend gemaakt op Instagram.

Aangiftes tegen Thijs Römer

Er liggen op dit moment drie aangiftes van online zedendelicten met drie minderjarigen tegen Thijs Römer. Deze delicten zouden hebben plaatsgevonden in de periode van 2015 tot 2017. Het Openbaar Ministerie heeft besloten om Thijs de vervolgen. Dit lijkt een zware klap geweest te zijn voor Igone de Jongh in haar huwelijk met Thijs.

Thijs Römer en Igone de Jongh uit elkaar

Eerder dit jaar reageerde Igone nog dat zij en Thijs ‘dicht bij elkaar blijven’ na alle aantijgingen, maar hierna werd ze toch wel erg stil. Vandaag laat Igone toch van zich horen, ze laat namelijk op Instagram weten dat ze haar relatie met Thijs heeft verbroken. “Met een zwaar hart heb ik besloten mijn liefdesrelatie met Thijs the beëindigen”, schrijft ze op haar Instagram.

Thijs Römer en Igone de Jongh zijn uit elkaar

De vader van Igone deed onlangs al een boekje open over de huwelijksproblemen van Thijs en zijn dochter. “Het is heftig. Ik zie aan mijn dochter dat ze zich heel erg vastbijt in haar werk”, laat haar vader weten. Of de relatie stand zou houden, daar wist hij onlangs moeilijk antwoord op te geven. “Ik weet het niet, ik durf daar echt niks over te zeggen.”