BN'ers

Tim Hofman

Tim Hofman, de man waar elke ondernemer, programma maker en iedereen die iets doet wat niet hoort in Nederland bang voor moet zijn. Voor je het weet staat meneer “Hallo en welkom bij BOOS!” bij je op de stoep. Hij is geboren in Vlaardingen op 9 juli 1988 en is presentator en journalist. Ook staat hij bekend als de broer van de bekende broertjes Sam en Rijk Hofman.

Bekend geworden

Tim Hofman werd in 2011 toegelaten tot de BNN-VARA Academy en nadat hij de interne cursus aan de BNN University had afgerond begon hij bij 101 TV als verslaggever voor TIMTV en 101 Timeline. Vervolgens presenteerde hij verschillende programma’s voor de omroep zoals Spuiten en Slikken, Zag dag tegen pesten, De Social Club, Je zal het maar hebben en Mijn 5000 vrienden.

Hij nam deel aan het zestiende seizoen van Wie is de Mol? en ging uiteindelijk met de prijzenpot naar huis. Ook presenteert hij al een aantal seizoenen van Over Mijn Lijk.

Maar natuurlijk kennen we Tim Hofman voornamelijk als de presentator van het online programma #BOOS.

Privéleven

Over het privéleven van Tim Hofman valt niet erg veel te melden. Hij is de oudere broer van Roos, Moos, Sam en Rijk Hofman. De laatste twee hebben samen de populaire podcast BROERS.

Verder heeft Tim Hofman al jarenlang een relatie met Lize Korpershoek. Ondertussen zijn de twee alweer dik vijf jaar samen, maar ze zijn ook een tijdje uit elkaar geweest. Dit kwam omdat Lize het graag met een vrouw wilde proberen. Ze werd bekend met het onderzoek naar haar eigen libido in haar documentaire.

Grootste schandalen

We moeten zeggen dat Tim Hofman altijd probeert het juiste te doen en de grote schandalen van anderen aan het licht probeert te brengen. Zo laat hij zich regelmatig uit over verschillende problemen in Nederland waar bijvoorbeeld veel jongeren mee te maken hebben.

Natuurlijk kunnen we de schokkende afleveringen over The Voice of Holland natuurlijk niet vergeten. Hiermee startte Tim Hofman een groot onderzoek naar alles wat er tijdens de opnames van het programma gebeurde. Hij trok hiermee de aandacht van heel Nederland en de rest van de wereld.