Tony Junior Nieuws

Lees al het laatste nieuws over Tony Junior

Tony Junior, geboren als Tony Claessens is geboren op 21 oktober 1989 in Utrecht. Hij is een Nederlandse dj met verschillende hits in Nederland, Frankrijk en de Verenigde Staten. Zijn ouders zijn Linda Dubbeldeman en Toni Peroni, bekend al drummer van onder meer Het Goede Doel. 

Bekend geworden

Tony Junior is bekend geworden nadat hij in 2010 samen met Nicolas Nox een remake van het nummer Loesje uitbracht. Dit nummer werd in 1939 als eerst uitgebracht door Wim Poppink en The Ramblers. Verder bracht hij nog meer werk uit met verschillende artiesten wereldwijd zoals: Mr. Polska, DJ Ghost, Dorpgun en Steven Aoki.

Ook is hij bekend geworden doordat hij deelnam aan verschillende programma's. Zo had hij in 2015 een realityserie samen met zijn vader: Toni & Tony: Zo Vader, Zo Zoon, hij nam in 2017 deel aan Jachtseizoen van StukTV, hij nam in 2018 deel aan Expeditie Robinson en in 2021 was hij De Bachelor. 

Privéleven

Het privéleven van Tony Junior heeft altijd al wel in de spotlights gestaan. Zo heeft hij een relatie gehad met Kelly Spronk, de huidige vriendin van YouTuber Noah Zeeuw. Hij heeft het gezellig gehad met YouTuber Dionne Slachter, beter bekend als Onnedi. Tony Junior had een lange relatie met zangeres Maan, haar vergeten schijnt moeilijk te zijn aangezien hij nog steeds haar slipje boven zijn bed heeft hangen. Natuurlijk kunnen we ook Julia Sinning niet vergeten, de dame waarmee hij een korte romance had als resultaat van het programma De Bachelor. 

Of Tony Junior nu een relatie met iemand heeft is onbekend. Tot onze grote verbazing plaatste hij wel een foto met Madieke, de winnares van De Bachelor België met Fabrizio. Echter hield de relatie tussen hen geen stand, maar misschien is ze toch gevallen voor een Nederlandse Bachelor? 

Grootste schandalen

Tony Junior staat misschien wel bekend als de grootste hartenbreker van Nederland. Hij zit zeker niet stil als het om de dames gaat en dit heeft hem, vooral in zijn gedrag na De Bachelor, niet veel goeds gedaan. 

Tijdens de reünie van het programma werd bekend gemaakt dat Tony Junior zich niet altijd netjes heeft gedragen. Hij zou het namelijk met een aantal van de deelnemende dames na de opnames van het programma gezellig hebben gehad. Dit kon natuurlijk niet écht door de beugel, maar volgens Tony lag het allemaal zeker niet aan hem. Hij wist zeker dat de dames erg 'buthurt' waren en daarom met modder naar hem gingen gooien. Allemaal niet zijn schuld dus, yeah right

Dit vind je misschien ook leuk