Entertainment

Twee meiden onthullen bizar verhaal over huisfeestje met Ali B

Een tijd geleden kreeg Yvonne Coldeweijer een juicy verhaal binnen over Ali B. Dit verhaal kwam boven drijven naar aanleiding van haar rubiek: “Wie heeft er weleens gedate met een BN’er?”

Twee meiden onthullen bizar verhaal over huisfeestje met Ali B

“Wie heeft er wel eens gedate met een BN’er? Spill the juice!

Yvonne Coldeweijer stelde op haar Instagram Life of Yvonne een tijdje geleden de vraag wie van haar volgers wel eens heeft gedate met een BN’er. We weten allemaal dat haar DM vol staat met de meest sappige verhalen en door deze rubriek kwamen er weer juicy verhalen tevoorschijn.

Er kwam een dame voorbij die het gezellig had met gentleman Dave Roelvink, iemand die de kink van Martin Garrix bevestigd, een spicy foto van Thomas van der Vlugt kwam tevoorschijn en nog veel meer. Maar ook kwam de naam van Ali B weer naar boven drijven en dat verhaal vonden ook wij héél bizar.

Op een feestje met Ali B: “We moesten onze telefoons inleveren”

Een heel uitgebreid verhaal ontving Yvonne Coldeweijer in haar DM. Het verhaal ging over Ali B, een avond die in 2015/2016 plaats zou hebben gevonden.

De twee dames liepen op het Leidseplein en rond 11 uur in de avond liep Ali B daar ook. Ze werden aangesproken een uitgenodigd op een huisfeestje, de dames stemden in om mee te gaan. Ali B had zelf nog eerst andere afspraken, maar beloofde snel aan te sluiten bij het feest.

Toen de dames bij het feestje aankwamen troffen ze daar vier meiden, acht jongens en om één of andere reden ook een enorm konijn aan. Er werd hen direct gevraagd hun telefoons in te leveren en deze werden in een kluis gestopt. Er mocht namelijk geen foto’s gemaakt worden op het feestje. De sfeer van het feest was volgens de dames heel apart. Horloges lagen op tafel, dat konijn huppelde in het rond en in een andere kamer hadden met het plotseling wel héél gezellig.

Op het moment dat Ali B aangaf onderweg te zijn naar het feest, moest iedereen het huis verlaten zodat alleen de twee dames die hij zelf had uitgenodigd overbleven. Hij was overduidelijk uit op één ding: hij wilde ze het bed in krijgen. Gelukkig besloot de eigenaar van het huisfeestje de dames te helpen door het huis op slot te doen, de lichten uit te doen en de deur niet open te maken als Ali B aanbelde. De rapper heeft en aantal keer aangegeven dat hij de dames inderdaad het bed in wilde krijgen en dat de huiseigenaar zijn avond volledig had verpest.