BN'ers

Dit is het vermogen van Art Rooijakkers

Art Rooijakkers heeft in de afgelopen jaren steeds meer bekendheid gekregen door zijn werk als presentator voor verschillende televisieprogramma's. Heeft hij naast zijn succes voor de camera ook succes op zijn bankrekening? Dit is het vermogen van Art Rooijakkers.

De carrière van Art Rooijakkers

Art studeerde Communicatiewetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam en haalde daar zijn diploma in 2001. Zijn reis begon als redacteur bij de Nederlandse versie van het tijdschrift Men’s Health. Zijn passie voor televisie bracht hem al snel naar redactie- en verslaggevingswerk voor verschillende televisieprogramma’s.

Vanaf 2012 kreeg Art pas echt bekendheid met zijn rol als presentator van Wie is de Mol? In het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is hij samen met Nicolette Kluijver te zien als presentator van het programma.

Nieuw optrekje in Amsterdam

Deze week heeft Art zijn vriendin Karlijn Gudden tijdens een romantische vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. Het verloofde koppel woont nu samen in het huis dat Art dit jaar heeft gekocht. Hij heeft een luxe dubbel benedenhuis in Amsterdam gekocht. De vraagprijs? Bijna 1.9 miljoen euro. De presentator wilde het huis echter zo graag hebben dat hij ruim 67 duizend euro boven de vraagprijs bood. Uiteindelijk heeft hij ruim 1.25 miljoen euro voor pand neergelegd.

Vermogen

Art heeft niet alleen succes voor de camera, maar ook op zijn bankrekening. Zoals we al hebben gezegd, heeft hij natuurlijk al veel klussen gehad op televisie waar hij al jarenlang succesvol is. Ook heeft hij een flink vermogen in vastgoed door zijn woning, dus dat telt lekker op. Zijn vermogen wordt momenteel dan ook geschat op ongeveer 10 miljoen euro.