BN'ers

Dit is het vermogen van Dave Roelvink

Vermogen Dave Roelvink

In het begin van de coronacrisis gaf Dave Roelvink aan last te hebben van financiële problemen. Door corona werden er minder optreden geboekt en, was zijn inkomen laag. Maar hoe zit het nu met Dave zijn financiële plaatje sinds corona voorbij is? Dit is zijn vermogen!

Wie is Dave Roelvink?

Dave Roelvink is geboren op 13 maart 1994 in Amsterdam. Hij is een Nederlands model, dj en mediapersoonlijkheid. Dave kreeg vooral de naamsbekendheid door zijn vader Dries Roelvink, daarnaast is hij ook bekend van verschillende televisie programma’s, waaronder het RTL 5 programma Expeditie Robinson. Door zijn vader had Dave al potentie om een zo geheten celebrity lifestyle op te bouwen en die potentie heeft hij zeker waar gemaakt. Op zestienjarige leeftijd werd Dave aangesproken op straat, door een modelscout. Sindsdien verscheen hij op covers van glossy’s en liep hij zelfs mee in modeshows van Tommy Hilfiger.

In 2012 mocht Dave voor het eerst op de televisie verschijnen in het programma Fort Boyard, ook in Welkom bij de Kamara’s en Sterren Springen. Wat overigens heel goed bij hem paste. Zijn uitgesproken karakter en brede glimlach waren vaak het onderwerp van het gesprek als Dave op televisie voorbij kwam. Net zoals de regelmatige drama die om Dave speelde in de media. Dave bracht nog een single uit genaamd Tequila. Deze kwam op plek 74 in de single top 100. Heel veel successen heeft hij, daarna niet meer geboekt, maar hij is nog jong en natuurlijk heeft hij zijn naam mee.

Hoe komt Dave Roelvink aan zijn vermogen?

Een gedeelte van zijn vermogen komt deels, door zijn optredens daar vraagt hij al gauw 3000,-  voor. Ook zijn vader heeft behoorlijk wat geld, dus Dave hoeft zich nooit zorgen te maken dat hij een boterham te kort komt op de plank. Hij is met een zilveren lepel in zijn mond geboren, zeggen ze dan.

Gemiddelde maandsalaris Dave Roelvink

Het maandsalaris van Dave Roelvink is verschillend, het ligt aan het aantal optredens dat hij per maand zou doen. Stel dat hij twee optredens in het weekend doet (waar je, € 3000 voor betaalt) kom je uiteindelijk uit op een totaal maandsalaris van zo’n € 24.000,- per maand, wat dan zou uitkomen op een jaarsalaris van € 288.000.