Entertainment

Zo gigantische rijk is Jake Paul, de vriend van Jutta Leerdam

De meeste mensen zullen de 26-jarige Jake Paul kennen als bokser, maar Jake heeft een vrij lange lijst op zijn cv staan. Sinds kort heeft hij een relatie met Jutta Leerdam, daarom willen we graag gaan duiken in het vermogen van Jake Paul.

Begin carrière Jake Paul

Jake Paul werd geboren op 17 januari 1997 in Cleveland, Ohio. Toen hij tien jaar oud was begon hij met het maken van video’s met zijn broer Logan Paul. In 2013 werd de app Vine opgericht en zagen de broers een ideale kans om hun droom van contentmakers waar te maken. En dat werd ook een succes. Jake en zijn broer werd als snel bekend op het platform, waarna Jake zelfs een rol aangeboden kreeg in de Disney Channel-serie Bizaardvaark, waar hij twee seizoenen in speelde.

Door zijn succes op Vine kocht Jake in 2016 een enorm huis is Los Angeles. Waarvan later het huis bekend werd als het Team 10-huis. In dit huis ging hij met tien andere makers content creëren voor YouTube. Het werd een groot succes, vooral onder de jongeren. Jake werd ook bekend door een nummer die hij uitbracht op YouTube genaamd “It’s Everyday Bro” en het maken van vlogs. Nu is Jake vooral druk bezig met zijn bokscarrière en zien we dat het meeste terug op zijn YouTubekanaal en andere sociale media. Het lijkt erop dat Jake hier ook goed zijn portemonnee weet te vullen.

Onenigheden Jake en Logan Paul

Jake heeft door de jaren heen wel wat vijanden gemaakt en voor nogal wat onenigheden gezorgd. Samen met zijn broer heeft hij een hele waslijst opgebouwd met onenigheden en mogelijke misdaden. Er kwamen ex-leden die claimden dat de regels van het Team 10-huis heel streng waren en er zelfs mensen werden mishandeld. Hij is ook door een ex-vriendin beschuldigd van mishandeling. Ondertussen heeft Jake Paul al een tijdje een relatie met Jutta Leerdam. Jutta geeft aan heel erg gelukkig te zijn in haar relatie met Jake. Ook zijn broer Logan heeft heel wat onenigheden op zijn naam staan, onder andere door acties en uitspraken die hij voor de camera maakte.

Vermogen Jake Paul

Ondanks alle negativiteit om hem heen hoeft Jake geen zorgen te maken om zijn portemonnee. Het lijkt erop dat Jake zich niet zoveel zorgen meer maakt om alle negativiteit. Jake Paul zal voorlopig niet op zijn centjes te hoeven letten, want naar verluidt zou Jake beschikken over zo’n $ 40 miljoen beschikken wat omgerekend naar euro’s zou bedragen als € 36,6 miljoen.