BN'ers

Dit is het vermogen van Jan Dulles

Jan Dulles heeft zijn bekendheid met name te danken als frontman bij de 3J's. Daarnaast kun je hem ook kennen aan zijn deelname bij The Passion en andere verschillende muzikale projecten, tv-programma's en theaterproducties. Maar hoe goed vult Jan zijn portemonnee met al deze inkomsten?

Wie is Jan Dulles?

De 48-jarige zanger Jan Dulles is geboren en getogen in Volendam. De muzikant is anno 2023 bekend door zijn betrokkenheid bij The Passion en als zanger van de 3J’s.

Hij werd oorspronkelijk geboren onder de naam Jan Keuken. De bijnaam Dulles is ontstaan toen zijn vader zichzelf, samen met zijn vrienden, fotografeerde voor Amerikaanse toeristen en daarmee geld verdiende. Ze noemden hem naar John Foster Dulles, die ooit minister van Buitenlandse Zaken was in de Verenigde Staten.

Vreemdgaan

Jan Dulles en Caroline Mol vormen al geruime tijd een koppel en zijn inmiddels ook gelukkig getrouwd. Er gingen rond hun huwelijk geruchten rond dat Jan meerder malen vreemd is gegaan. Later geeft Jan aan dat het juist een positieve invloed heeft gehad op hun relatie.

Enkele jaren geleden verwelkomden ze hun eerste zoon James en later hun dochter Donna. Eind 2020 werden ze plots geconfronteerd met een tragische gebeurtenis toen hun drie maanden oude dochter Donna plotseling overleed. Drie maanden na het verlies van Donna deelden Jan en Caroline het nieuws van hun nieuwe zwangerschap. Op 25 november 2021 werd hun dochter Lina geboren.

Carrière Jan Dulles

Jan startte zijn muzikale carrière als lid van de band A Cool Fridge, waarin soul, blues en rock-‘n-roll werden gespeeld. De eerste ontmoeting tussen Jaap Kwakman, Jaap de Witte en Jan Dulles vond plaats in 1996. Vanaf 2002 begonnen ze gezamenlijk op te treden in hun lokale omgeving onder de naam de 3JS. De 3JS kwamen op de voorgrond in 2007 en hebben sindsdien een succesvolle carrière behouden.

Op 25 mei 2006 traden ze op als Bluebus als het voorprogramma voor Bon Jovi in het Goffertpark in Nijmegen. Naast het componeren voor zijn eigen band heeft Jan ook nummers geschreven voor andere artiesten, onder wie Jan Mühren, Maribelle en Nick & Simon.

Jan  verscheen in televisieprogramma’s als De beste zangers van Nederland en won ook The Masked Singer. Daarnaast speelde hij de rol van Jezus in The Passion in 2014.

Vermogen Jan Dulles

Het jaarlijkse vermogen van Jan Dulles is helaas niet bekend, maar er is wel een schatting van wat Jan nu op zijn rekening heeft staan. Hij zou naar een schatting ongeveer vijf miljoen tot zijn beschikking hebben. Jan hoeft zich dus geen zorgen te maken om geld. In de coronacrisis werd het wat krap, Jan heeft toen op zijn spaargeld geleefd. “Ik leef nu enigszins van mijn spaargeld, maar we kunnen ook niet op vakantie, dus je geeft ook bijna niks uit. Het gaat er niet zo hard uit”, vertelt Jan hierover.

Een zanger heeft dus een aardig zakcentje opgebouwd!