BN'ers

Dit is het vermogen van Patty Brard

vermogen patty brard

Patty Brard heeft een groot vermogen. Dat kan natuurlijk ook niet anders met eigen bedrijven die ze heeft, haar televisie werk en vastgoed. Ben je benieuwd hoeveel dat is? Dat lees je hieronder!

De carrière van Patty

Patty Brard kunnen we ook wel de queen of television noemen. We kennen haar vooral van haar werk als televisiepresentatrice. Ze doet dit vanuit haar twee bedrijven die ze heeft: Extreme B.V. en Hupsakee B.V.

View post on Instagram
 

Verder heeft ze ook gesponsord werk wat ze doet op sociale media, waaronder ze zo nu en dan een kledinglijn heeft bij Kruidvat. Daarnaast verkocht ze ook kinderboekjes van haar hondjes, genaamd Bibi & Lulu en verkocht ze kerstballen in een echte Patty stijl: een lekker panterprintje. Maar de hoofdinkomsten worden gegenereerd uit haar tv-opdrachten.

Het vermogen van Patty Brard

De laatste cijfers over het vermogen van Patty Brard komen uit 2021. Toen stond haar vermogen op ongeveer 2,5 miljoen euro, maar wij verwachten dat dit in de tussentijd zeker is gestegen.

Één van haar bedrijven had een eigen vermogen van 900 duizend euro en de andere 100 duizend euro. Ook verkocht ze haar woning met een overwaarde van 600 duizend euro.