Entertainment

Heeft Roxeanne Hazes met dit vermogen de erfenis van haar vader nodig?

vermogen roxeanne hazes

Roxeanne Hazes is een ontzettend getalenteerde zangeres en heeft de afgelopen jaren veel succes geboekt in de muziekindustrie. Hier heeft ze ook een flink vermogen mee opgebouwd.

Carrière van Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes werd geboren op 18 juni 1993 als dochter van de legendarische volkszanger André Hazes senior. Ook is ze de zus van André Hazes. Ze maakte haar debuut in 2007 met het nummer “Ik hou van jou” dat ze samen met haar vader opnam. Dit was het begin van een succesvolle carrière in de muziekwereld.

Gedurende haar carrière heeft Roxeanne verschillende albums uitgebracht, waaronder “Dit is voor mij” (2017) en “In mijn bloed” (2018). Haar muziek valt onder het genre Nederlandstalige popmuziek met invloeden uit soul en R&B. Ze staat bekend om haar krachtige stemgeluid en emotionele teksten.

Roxeanne heeft ook meegedaan aan verschillende televisieprogramma’s, waaronder “De Beste Zangers van Nederland” en “Dance Dance Dance”. Hiermee heeft ze haar bereik vergroot en nog meer fans aan zich weten te binden.

Het vermogen van Roxeanne Hazes

Het vermogen van Roxeanne Hazes wordt geschat op zo’n €1 miljoen. Dit is voornamelijk te danken aan haar succesvolle muziekcarrière, waarbij ze optredens geeft in binnen- en buitenland. Daarnaast verdient ze ook geld met het schrijven van nummers voor andere artiesten.

Roxeanne heeft ook een aantal lucratieve samenwerkingen gedaan met bekende merken, waaronder een kledinglijn bij Zeeman en een limited edition collectie bij Hunkemöller. Deze samenwerkingen hebben bijgedragen aan haar vermogen.

Maar het vermogen van Roxeanne kan nog veel meer gaan stijgen. Ze gaat over tot een bodemprocedure in de rechtszaak tegen haar moeder Rachel Hazes over de erfenis van haar vader. Mocht ze deze zaak uiteindelijk winnen, zal haar vermogen nog hoger worden.