Entertainment

Waylon heeft de vrouw met wie hij vreemdging jarenlang gestalkt

In het programma Boerderij van Dorst liet Waylon de reden voor zijn overspel weten. De kijkers vonden dit een slap en voornamelijk walgelijk excuus, dus het zieltjes winnen is ook deze keer weer mislukt. Dit mislukte al helemaal toen we te horen kregen dat de vork net anders in de steel zit. Iemand uit de omgeving van de vrouw met wie hij vreemdging doet een boekje open over de gehele situatie.

Waylon maakt het erger en erger

Waylon probeerde wat begrip van de kijkers te krijgen door uit te leggen waarom hij precies is vreemdgegaan tijdens de zwangerschap van Bibi Breijman. Het kwam vooral neer op het feit dat hij zijn zaakje niet omhoog kon krijgen en het dus maar bij een ander zocht. Een uitermate slap excuus en dat vonden de kijkers ook. Wij denken zelfs dat Waylon in plaats van begrip te krijgen, het alleen maar erger heeft gemaakt.

‘Hij stalkte de vrouw met wie hij vreemdging al jaren’

Waylon lijkt er bizar goed in te zijn om zijn eigen graf te graven, hij maakt de gehele situatie alleen maar erger en erger. Maar hier doet de omgeving van de vrouw met wie hij vreemdging nog even een schepje bovenop. Iemand uit de omgeving van de vrouw doet een boekje open, want volgens deze bron klopt er niks van wat Waylon in het programma heeft gezegd. “Haar verhaal is dat Waylon haar stalkte, en ‘s nachts naar haar huis is gekomen”, vertelt de bron aan Yvonne Coldeweijer. “Hij stalkte haar al jaren.”

Ze wilde in eerste instantie niks van Waylon weten

“Hij bleef maar aandringen en zeuren. Na een concert dichtbij haar huis is hij ‘s nachts langsgereden” , laat de bron aan Yvonne Coldeweijer weten. Toen er ook bij Bibi bekend werd met welke Waylon precies vreemdging, besloot ze contact met haar te zoeken. “Bibi heeft contact met haar gezocht en gevraagd of ze haar wilde bellen.”

Maar Bibi zou uiteindelijk nooit hebben gebeld. Dit zou komen doordat Waylon alles zou hebben toegegeven en Bibi besloot om voor hun gezin samen te gaan vechten. “Ineens hoefde het allemaal niet meer en heeft Bibi nooit meer de telefoon opgenomen. Ze is geblokkeerd en heeft nooit haar verhaal mogen vertellen.”

Ook zou Waylon volgens de bron alles bij elkaar liegen en dat zou al begonnen zijn bij de reden van het overspel. Hij vertelt namelijk dat dit kwam door zijn slappe zaakje, maar als je een vrouw al jarenlang stalkt lijkt ons dat ook niet helemaal waar te zijn. “Dat hij liegt is wel zeker. Die Waylon heeft haar vet in de zeik genomen. En liegt gewoon alles bij elkaar op social media”, vertelt de bron nog tegen Yvonne.

Wat waar is en wat niet, dat is natuurlijk de vraag. Wij zijn ook benieuwd of de dame met wie Waylon vreemdging misschien ooit nog bij een tafel aanschuift om haar kant van het verhaal te doen.