TV-nieuws

Wie willen we volgend jaar zien in Echte Meisjes in de Jungle

De dames zijn nog maar net de jungle uit, maar de serie krijgt zoveel lof. De kans is aanzienlijk groot dat we volgend jaar weer mogen genieten van een nieuw seizoen Echte Meisjes in de Jungle. Nu heerst de vraag: wie gaan er dit jaar de jungle dan trotseren?

Echte Meisjes in de Jungle

Voor vele was dit concept niets nieuws. De hitserie werd namelijk in 2011 voor het eerst uitgezonden. We hebben maar liefst elf jaar moeten wachten tot er weer een groep ‘nette’ dames de jungle betrad. Channah, Lena, Fabiola, Kelly, Gaby, Diva, Jill, Janice, Annebel, Louisa, Esmee en natuurlijk junglequeen Michella Kox konden het aanbod niet afslaan. Diva en Kelly wisten het tot de finale te schoppen. Kelly werd de uiteindelijke winnaar.

Nieuwe deelnemers

Het programma is net als elf jaar geleden weer erg goed in de publiekssmaak gevallen. Grote kans dat er volgend jaar weer een groep meiden de jungle in worden gestuurd. Alleen, wie zouden we daar dan willen zien stunten? We zetten een aantal opties op een rijtje.

Rosanna Voorwald

Rosanna kennen we natuurlijk van haar meerdere deelnames aan Temptation Island. Samen met vriend/verloofde Niels probeerde ze de liefde te overwinnen. Na verschillende obstakels aka Alex, zijn de twee er telkens samen uitgekomen. Dit eist toch een soort van doorzettingsvermogen. Een kwaliteit die een must is voor in de jungle.

Nicol Kremers

Mocht je het nu nog niet weten, hebben we een stiekeme liefde voor Nicol. We hebben haar negen seizoenen in Massa is Kassa gezien. Hierin werd de familie Gillis gevolgd. Samen met Peter Gillis heeft ze een relatie van vier jaar gehad. Na de breuk moest ze opeens haar eigen geld verdienen. Ze heeft geprobeerd om een baan te vinden, maar slaagde hier helaas niet in. Hierna is ze weer verder gegaan met de TikTok lives. Hier troggelt ze geld af van kinderen. Misschien helpt Echte Meisjes in de Jungle haar met het vinden van een nieuwe baan.

Samantha de Jong

Vroeger maakte Samantha aka Barbie al tv. Dit begon 12 jaar geleden bij Oh, Oh, Cherso. Dankzij succes kreeg de serie meerdere seizoenen. Omdat Barbie zo’n spraakmakend persoon was, kreeg ze vervolgens haar eigen reality programma met haar vriend Michael. Helaas hebben we haar nu al jaren moeten missen op de buis. Zou dit een uitgelezen kans zijn voor de blondine?

Jaimie Vaes

Nu het vierde seizoen van Jaimie: In The Fast Lane is geschrapt, moet Jaimie misschien maar wat nieuws zoeken. Echte Meisjes in de Jungle is de uitgelichte kans voor haar. Zal waarschijnlijk ook helpen om sober en clean te worden. Wie weet mag ze daarna weer haar zoontje in de armen sluiten.

Monique Westenberg

Hoe grappig zou dit zijn.

Sarah van Soelen

Dit maakt de bovenstaande alleen nog maar grappiger.

We kennen Sarah natuurlijk als de ex van André. Een deelname aan Echte Meisjes in de Jungle zien wij wel zitten met Sarah. En dan nog het liefst in het team bij Monique. Dat zou pas tv zijn. Waarschijnlijk zullen zij niet strijden voor de gouden kip, maar om André Hazes. May the best women win.

Michella Kox

Heb je het over Echte Meisjes in de Jungle, heb je het over Michella Kox. Ook al heeft ze vaak lopen zeiken en klagen over het feit dat ze maar al te graag naar huis wilde, weten we zeker dat ze een volgende keer jungle niet zou uitsluiten.

Beld: Jasper Suyk/Rob Jacobs

Beld: Jasper Suyk/Rob Jacobs

Heb jij nog een aantal interessante dames die mogelijk kandidaten zouden zijn, laat het ons weten.

Beeld: Jasper Suyk/Rob Jacobs