TV-nieuws

Wie zou er mee moeten doen aan Love Island VIPS?

We kennen allemaal het programma wel, Love Island. Hier proberen onbekende Nederlanders op zoek te gaan naar hun ware liefde. Hoe leuk zou het zijn als er een keer een Love Island VIPS zou komen. Wij weten wel een paar BN’ers die perfect mee zouden kunnen doen aan dit programma.

Bron: Videoland

Bron: Videoland

Rijk Hofman 

Dat Rijk Hofman nog single is krijgen we allemaal te horen in zijn podcast. Hij is een Nederlandse YouTuber en presentator. Op zijn YouTube kanaal post hij video’s waar hij hilarisch commentaar geeft op verschillende tv-programma’s. Het is hem helaas nog steeds niet gelukt om zijn ware liefde te vinden. Ook al staat Rijk hier wel voor open en gaat hij wel eens op date, lijkt het Rijk zelf niet te lukken. Misschien dat het hem bij Love Island VIPS wel zou lukken?

Monica Geuze 

Monica heeft al veel in haar carrière gedaan en bereikt. Ze begon als YouTuber en vlogde over haar dagelijkse leven. Ze heeft ook haar eigen podcast met Kai Gorgels waar ze dilemma’s van de luisteraar bespreekt. Haar grootste droom is ongeveer een jaar geleden ook uitgekomen, haar eigen cosmetica lijn, Sophia Mae. Het is dus wel duidelijk dat ze al veel heeft gedaan in haar carrière, maar met de liefde lijkt het voor Monica nu even niet zo vaart te lopen. Haar vorige relatie met Robbert liep helaas enkele maanden gelden stuk. Wij gunnen Monica een leuke nieuwe man, die ze volgens ons perfect in Love Island VIPS kan vinden. Dan ervaart ze hoe het is om als Islander de villa te betreden in plaats van presentatrice.

Niek Roozen 

Niek is een Nederlandse acteur die onder meer in verschillende films te zien was en in het tienerprogramma, Brugklas als Max. Hij heeft ook meegedaan aan het programma Expeditie Robinson waar hij vlak voor de finale afviel. We zien Niek nu vaker verschijnen in de vlogs van bijvoorbeeld Vincent Visser en Gio Latooy. Hij had een lange tijd een relatie met Belle Zimmerman, maar dat is volgens bronnen helaas stuk gelopen. Zo’n lange knappe gast die zou perfect passen in de villa van Love Island VIPS.

Maureen Veenstra 

Maureen was te zien als kandidaat bij de Belgische Bachelor. Ze probeerde hier het hart van Fabrizio te veroveren en dat leek haar goed af te gaan. Ze ging samen met de Bachelor in de finale op dreamdate, wat wel heel gezellig was. De laatste roos was dan ook voor Maureen. Toch leek het geen match te zijn, want na het programma gingen de twee alweer snel uit elkaar. Wij zien deze knappe blondine wel stralen in het programma Love Island VIPS. Dit keer op zoek naar wel echt haar ware liefde.

Thomas van der Vlugt

Thomas is een van de drie jongens van TeamSTUK. Ze plaatsen video’s zoals Roadtrippers en Jachtseizoen. Hij is DJ, Presentator, YoutTuber en ‘zanger’.Hij heeft al eerder zijn ware liefde proberen te vinden in het programma de Bachelor. Het leek erop alsof Thomas aan het einde zijn liefde Merel Beks gevonden had. Na het programma bleek dat de relatie niet meer dan een paar maanden stand heeft gehouden. Misschien is Love Island VIPS wel een betere manier voor Thomas om op zoek te gaan naar de liefde. Toch misschien een idee om Maureen en Thomas niet in hetzelfde seizoen te zetten, of toch wel?

Jaydi Dubois 

Het was een zeer spraakmakend seizoen waar Jady en haar ex-vriend Sonny mee deden aan het programma Temptation Island. De opmerking van Sonny die hij maakte over zijn vriendin is iedereen bijna wel bij gebleven en Jady zeker ook. Het was voor haar dan ook al snel duidelijk dat de relatie voorbij was en stelde ze zich open voor de liefde bij de verleiders. Ricky wist haar helemaal in te pakken met zijn charmes wat leidde tot een relatie met Jady. Toch was deze relatie niet wat ze ervan verwacht had en hebben ze besloten om uit elkaar te gaan. Jady is dus weer volop vrijgezel en zou zeker een geschikte kandidaat zijn.

Foto’s : RTL/Videoland