Entertainment

Douwe Bob verlaat Amsterdam voor dit miljoenenpand in Abcoude

douwe bob woning abcoude

Douwe Bob heeft besloten om Amsterdam te verlaten en samen met zijn vriendin zich te gaan vestigen in Abcoude. Zo ziet prachtige nieuwe woning van Douwe en zijn vriendin Anouk er van binnen uit.

De relaties van Douwe Bob

Douwe Bob is niet heel veel meer in het nieuws, het laatste wat we eigenlijk hebben vernomen is zijn woede-uitbarsting in een theater. Waar hij eerder nog drie vrouwen tegelijk zwanger had gemaakt, lijkt hij nu helemaal voor zijn Anouk te gaan. Geloof het of niet, maar Douwe en Anouk gaan trouwen! Helemaal is misschien ook niet helemaal juist, want hij zou onlangs nog een slippertje hebben gemaakt en zijn vreemdgegaan met een vrouw in Suriname.

Douwe Bob heeft besloten om onze hoofdstad in te ruilen voor Abcoude. Hij verkocht in juni zijn bovenhuis in Amsterdam. Veel bekende Nederlanders lijken zich in Abcoude te willen vestigen. Trijntje Oosterhuis, Peter van der Vorst wonen er en de woning van Eva Jinek is hier ook gevestigd.

Woning van Douwe Bob

De woning van Douwe Bob heeft een woonoppervlakte van 223 vierkante meter. Er zijn acht kamers, waaronder vijf slaapkamers en twee badkamers. Die vijf slaapkamers komen goed van pas, als al zijn kinderen moeten komen logeren. Dit alles is verdeeld over drie woonlagen. De woning beschikt over een fijne woonkeuken die van alles gemakken voorzien is.

Het herenhuis bestond vroeger uit drie huizen, doordat het nu één huis is geworden heeft Douwe prachtig uitzicht over het weiland. Ook beschikt de woning over zijn eigen aanlegsteiger. Hij mag dan wel geen woonboot meer hebben, maar Douwe kan natuurlijk niet zonder zijn boot. Ook heeft hij de optie om eventueel het huis van de buren te kopen, misschien om zijn andere gezin te vestigen?

Bekijk hieronder foto’s van de prachtige woning:

Beeld: Bekende Buren Beeld: Bekende Buren

Kijk voor meer foto’s op de site van Bekende Buren.

Bron: Bekende Buren