BN'ers

Binnenkijken in de woning van Wim Beelen (vriend Sylvie Meis)

woning wim beelen

Sylvie Meis heeft een nieuwe vriend: Wim Beelen is de gelukkige die het liefdesavontuur met Sylvie aangaat. Het vermogen van de zakenman wordt geschat op zo'n 155 miljoen euro. Bij zo'n groot vermogen hoort natuurlijk ook een leuk optrekje. Dit is de woning van Wim Beelen.

Wie is Wim Beelen?

Wim is een Nederlandse zakenman die zijn carrière begon in het familiebedrijf de Beelen Groep. Het bedrijf hield zich oorspronkelijk bezig met sloopwerkzaamheden. Toen Wim de leiding op zich nam, kwam hier verandering in.

Zijn visie op afval is wat hem onderscheid van andere sloopbedrijven. Wim zag afval als iets waardevols en investeerde in moderne technologieën voor recycling. Hij bedacht nieuwe manieren om afval te scheiden en her te gebruiken. Dankzij Wim groeide het bedrijf snel en werd het een vooraanstaande speler in Nederland op het gebied van afvalverwerking en recycling.

Inmiddels gaan er per jaar zo’n 350 gebouwen onder Beelens sloophamer en worden de puinrestanten vermalen en gesorteerd voor hergebruik. Er werken ruim zeshonderd medewerkers en de omzet bedraagt ruim 150 miljoen euro. Wim is wel de oprichter van het bedrijf, maar sinds twee jaar geen eigenaar meer. Tegenwoordig is hij druk bezig met verschillende ondernemingen en projecten.

Luxe penthouse

Bij een geschat vermogen van 155 miljoen euro hoort ook een leuk optrekje. Wim heeft een aardig penthouse in het Gooise plaatsje Laren. Volgens BekendeBuren wordt de waarde van de woning geschat op zo’n 5,8 miljoen euro. Daarvoor krijg je dan ook wel een woonoppervlakte van 508 vierkante meter met vijf slaap- en badkamers.

De keuken is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur en heeft een kookeiland. Zorgen om een parkeerplek is niet nodig. De auto kan worden geparkeerd in de privégarage. Alsof het woonoppervlak nog niet groot genoeg was, zit er ook nog een dakterras van 500 vierkante meter bij de woning.

Het penthouse is gelegen op het Landgoed Larendael in het Gooi. Sylvie en Wim kunnen hier genieten van het gemeenschappelijke zwembad, poolhouse, de sauna en de gym om hun conditie op peil te houden.

Kortom: een prachtige woning waar het kersverse koppel samen kan genieten.

Bekijk alle foto’s van het penthouse op de site van BekendeBuren.

Beeld: Bekende Buren