Yasmine Pierards Nieuws

Lees al het laatste nieuws over Yasmine Pierards

Yasmine Pierards, geboren op 2 juli 1997 in Zoutleeuw België, staat bekend als één van de dames met het meeste temperament dat we ooit hebben gezien in een programma. Maar buiten haar explosieve karakter, schuilt er nog veel meer achter deze dame.

Bekend geworden

We maakten voor het eerst kennis met Yasmine Pierards in 2018 toen ze deelnam aan Temptation Island. Ze deed mee als verleidster in de hoop de mannen te kunnen verleiden en weg te drijven van hun partners. In datzelfde jaar deed ze mee aan een ander programma genaamd Oh My God. In 2018 en 2019 was ze in twee verschillende seizoenen te zien in het programma Ex on the Beach: Double Dutch, waar we haar naam wederom eer aan deed. Tijdens haar eerste deelname kwam ze het strand opgelopen als ex van Mezdi, een jongen die ze leerde kennen op Temptation Island. Het tweede seizoen deed ze mee als original in het All Stars-seizoen. 

Privéleven

Het leven van Yasmine Pierards is redelijk privé. Ze weet goed geheim te houden met wie ze aan het daten is. Ze heeft een tijdje een relatie gehad met Mezdi, die als onderdeel van een koppel meedeed aan hetzelfde seizoen van Temptation Island. Ondanks dat er niet echt sprake van temptation was tussen de twee tijdens het programma zelf, bleek dat na de opnames toch anders. Uiteindelijk was de relatie toch niet helemaal wat ze hadden gehoopt en gingen ze niet écht als vrienden uit elkaar. Dit zagen we terug tijdens de opnames van Ex on the Beach. 

Yasmine heeft hier en daar vast wat gescharreld, maar ze is met één iemand wel heel serieus geweest. Dit was al voordat ze eigenlijk bekend werd. Naar eigen zeggen had ze op 20-jarige leeftijd al een huwelijk achter de rug, dit bleek uiteindelijk een leugen volgens een anonieme bron. Het schijnt namelijk dat ze voor, tijdens en na Temptation Island nog getrouwd was. Uiteindelijk was het Yasmine zelf die duidelijkheid schepte over de situatie: "Mijn huwelijk heeft maar enkele maanden geduurd. Toen ik naar Thailand vertrok, was ik spijtig genoeg al een tijd weer vrijgezel. Er was ontrouw in het spel.. Na Temptation Island hebben we ons huwelijk een tweede kans gegeven, maar het mocht niet baten. Nu is het definitief voorbij." 

Grootste schandalen

De grootste schandalen die wij hebben gezien rondom Yasmine Pierards zijn voornamelijk in de programma's waaraan zij deelnam. De manier waarop ze heeft gevochten en gescholden is niet echt classy zoals ze dat zelf ook zegt. Echter kon ze ook vriendinnen maken leek het wel, maar ook dit is uiteindelijk ten einde. Yasmine leek tijdens het All Stars-seizoen besties met de Terror Twins Esmee en Sharon, maar deze vriendschap is definitief voorbij. 

Yasmine heeft zich ooit uitgelaten over de band met de Twins na Ex on the Beach. Met Sharon heeft ze al jaren geen contact meer en met Esmee heeft ze een soort knipperlicht vriendschap. De ene keer hebben ze ruzie en dan is het weer goed, maar nu is het wel definitief voorbij. Nadat Yasmine Esmee beschuldigd van na-aperij en nadat Esmee naar Yasmine uithaalt nadat zij een OnlyFans account heeft aangemaakt. Blijkbaar had Yasmine een uitgesproken mening over mensen die hiermee hun geld zouden verdienen, maar nu heeft ze besloten er zelf ook aan deel te nemen. Esmee vond het klaarblijkelijk nodig om hier even op te reageren. Op en af reageren de twee constant op elkaar en vechten ze de ruzie uit op social media. 

Dit vind je misschien ook leuk