Yvonne Coldeweijer

The juice queen herselfYvonne Coldeweijer. Wie is eigenlijk de dame die zich verschuilt achter de roddels over anderen? Ze is geboren op 21 december 1986 in Tilburg. Ze is fulltime roddelkoningin, presentatrice, zangeres, actrice en YouTuber.

Yvonne Coldeweijer

Yvonne Coldeweijer kunnen we allemaal kennen van haar juicekanaal. Op haar kanaal deelt ze de waarheid die achter bekende Nederlanders en influencers schuil gaat. Sinds haar mediaverschijning, is ze niet meer weg te denken uit de Nederlandse roddelscene!

Vermogen

Yvonne heeft verschillende inkomstenbronnen. Zo verkoopt ze via een website kleding, de kleding is qua prijs wel een iets hoger segment. Ze heeft ook nog haar kanaal op YouTube, haar Instagram-pagina, een podcast en natuurlijk haar welbekende en veelbesproken Telegramgroep waar ze als eerst juice in zou horen te plaatsen. Ze heeft natuurlijk geen werkgever die zegt wat ze moet doen of verdiend. Het salaris van roddelkoningin Yvonne Coldeweijer kan oplopen tot een half miljoen per jaar! Al werd deze informatie gedeeld toen Yvonne nog maar 300 duizend volgers had, inmiddels zit ze al op 638 volgers!

Woning

We kunnen binnenkijken in de miljoenenwoning van Yvonne Coldeweijer en Max Vieleers. Het stel met hun kindje gaan verhuizen in een villa in Muiden. Voor deze woning betaalde Yvonne 1,18 miljoen euro, de vraagprijs van de woning was 1,2 miljoen euro. Op de woning zit een hypotheek van één miljoen euro. Ook heeft de bank haar een overbruggingskrediet gegeven voor de verkoop van haar Amsterdamse appartement. Ook staat het huis volledig op de naam van Yvonne, de naam van Max is nergens te bekennen. De woonoppervlakte het huis is zo'n 172 vierkante meter. Er zijn zes kamers aanwezig, waarvan vier slaapkamers en twee badkamers. De kamers zijn verdeeld over drie woonlagen.

Familie 

Het werk wat Yvonne doet, roept veel vragen op bij mensen, zo ook bij haar ouders. Dit vinden de ouders van Yvonne Coldeweijer van haar werk waar ze in het begin wel even aan moesten wennen. Zo was het toen was het nieuws nog vrij shocking. Nu is iedereen er een soort van aan gewend, dus ook haar ouders.

Vroeger

Ondanks dat we haar nu kennen als fulltime roddelkoningin, begon Yvonne Coldeweijer op een hele andere manier aan haar leven vol bekendheid. In 2009 nam ze deel aan het programma K2 zoekt K3 om bij het meest populaire trio van de Benelux te horen. Echter verliet zij de show tijdens de liveshows. Vanaf 2015 plaatste Yvonne video's op YouTube over mode en beauty. Maar in 2020 besloot ze dit kanaal over een hele andere boeg te gooien. Ze verwijderde al haar video's en kwam aan het einde van het jaar met een comeback. Ze besloot een juicekanaal te beginnen, waarover ze nieuws zou delen over bekende Nederlanders wat eigenlijk in de doofpot had moeten blijven. De looks zijn in de loop van de tijd erg veranderd, want zo zag Yvonne Coldeweijer er vroeger uit, toen ze nog niet bezig was met bekende Nederlanders!