Entertainment

Dit vindt Yvonne Coldeweijer de beste juice die ze ooit heeft gebracht

Yvonne Coldeweijer staat natuurlijk bekend als de grootste roddelkoningin van Nederland. Ze deelt met haar volgers de beste juice die ze ooit heeft gebracht over BN'er land.

De beste juice van Yvonne Coldeweijer

Yvonne beantwoordde gisteren alle vragen die haar volgers voor haar hadden op Instagram. Zo luidde ook een vraag van een volger: “Wat is de mooiste juice die je ooit hebt gebracht?” Yvonne hoeft hier helemaal niet lang over na te denken, zo komt ze met het antwoord: “De drie baby’s van Douwe Bob.” We moeten ook wel zeggen, dit was natuurlijk een iconisch moment toen Douwe Bob er achter kwam dat hij vader werd van drie baby’s. Yvonne bracht destijds dit nieuws. Zo kreeg hij een kindje samen met Loes van Delft, dit maakte hij bekend tijdens een concert: “De hele wereld mag het weten. Er zit een hele lieve meid in het publiek, Loes van Delft heet ze. Die heeft een heel lief baby’tje in haar buik en ik mag daar de vader van zijn.” Het kindje draagt de naam Bobby Lou en Loes en Douwe zijn niet samen.

Toen het bericht naar buiten kwam dat Douwe Bob een tweede kindje kreeg, kwam er in diezelfde week het bericht dat Douwe Bob vader was van nóg een kindje. Dit bericht deelde Yvonne met de buitenwereld en dit bevestigde Douwe Bob zelf. “Het is waar. Vorige maand ben ik vader geworden van een tweede meisje.” Het is niet bekend wie de moeder is van het tweede kindje van Douwe Bob.

Het derde kindje dat Douwe Bob heeft gekregen is met Anouk Elisabeth. Het kindje heeft Elias Lieven en Douwe Bob is nog samen met haar en ze gaan zelfs trouwen.

Ja, we moeten ook wel zeggen: Yvonne, deze juice was ook zeker een pareltje in de geschiedenis van de juice over bekend Nederland.

Beeld: Instagram @lifeofyvonne