BN'ers

Jamai Loman: ‘ Bewust gekozen om relatie uit media te houden’

Veel zullen hem wel kennen, Jamai Loman. Hij is een Nederlandse zanger en presentator. Veel weten we van hem, maar is hij gelukkig in de liefde? Ja zeker, Jamai en zijn vriend denken zelfs al aan kinderen.

Wie is Jamai Loman 

Jamai is een Nederlandse zanger, presentator en musicalacteur. Hij is zijn carrière begonnen bij het programma Idols, waar hij meedeed als kandidaat. Zijn grote droom kwam uit, want hij werd de winnaar van Idols 2003. Hij streed in de finale tegen Jim Bakkum, maar wist het eerste plekje te veroveren met 75 procent van de stemmen. Doordat Jamai Idols won, mocht hij een album opnemen, het werd het album genaamd: Jamai en leverde al snel een aantal hits op. Zijn debuutsingle was het nummer Step Right up, dat een nummer één hit werd in Nederland. Naast het zingen presenteert hij ook nog enkele programma’s en was hij te zien in de jury van het programma Idols.

Tour de Frans 

Een tijdje geleden was Jamai te zien in een nieuwe aflevering van Tour de Frans. Hij stond deze week in het middelpunt en ze blikte terug op het begin van zijn carrière tot nu. Een ding wat velen van jullie waarschijnlijk nog niet wisten, Jamai is al jaren lang super gelukkig met zijn vriend Michael Muller. In 2010 kreeg het stel een relatie. Twee jaar later eindigde de relatie al, maar ze vonden elkaar na een paar maanden alweer snel terug. Er is een bewuste keuze gemaakt om de relatie uit de media te houden.

Kinderwens 

Dit jaar liet Jamai weten dat hij en Michael samen een grote kinderwens hebben. Ze hebben zelfs al een gesprek gehad met Paul de Leeuw die in dezelfde situatie heeft gezeten. Hij heeft al eerder twee kinderen uit Amerika geadopteerd. “Het onderwerp kinderen komt iedere keer terug. We weten ook dat we daarin een beslissing moeten gaan nemen. De tijd gaat zo snel… Ik ben nu 35 jaar en straks ben ik te oud voor adoptie.” De Nederlandse overheid heeft besloten dat het verschil tussen de oudste ouder en het kind niet meer dan veertig jaar mag zijn. “Daar ben ik het ook mee eens. We zijn het echt serieus aan het overwegen, dus wie weet hebben we over een paar jaar een zoon of dochter”, vertelt Jamai enthousiast.