BN'ers

Zo verdient Dirk Hoogstraten, de ex van Montana Meiland, zijn geld

Montana Meiland heeft een tijdje terug haar break-up met Dirk Hoogstraten aangekondigd. De twee gaan niet meer als stelletje door het leven, maar wensen elkaar het beste toe. Nu Dirk geen kans meer heeft om te trouwen in de rijke Meiland familie, zijn wij wel erg benieuwd hoe hij zelf zijn geld verdient.

De ex van Montana Meiland

Als je de familie Meiland een beetje volgt, heb je Dirk Hoogstraten (28) vast wel eens voorbij zien komen. Dirk en Montana Meiland, dochter van Martien Meiland, hebben na acht jaar hun relatie verbroken. De twee hebben dit aangekondigd op Instagram. Beide met een lief bericht en een paar prachtige foto’s. Zover zij laten weten is er geen sprake van ruzie en gaan ze goed uit elkaar.

Dirk was al niet vaak te zien in de realityshow van de familie en hield zich een beetje op de achtergrond. Hij laat liever niet te veel van zich horen en nooit eerder was het bekend wat de jonge Hoogstraten als beroep heeft. Tot nu!

Pandjesbaas

Volgens zijn ex Montana Meiland wil Dirk niks kwijt over zijn manier van geld verdienen en houdt hij dit liever geheim. Maar waarom? Dirk is op 28-jarige leeftijd namelijk al een succesvolle vastgoedbelegger! De afgelopen jaren heeft hij maar liefst negen objecten in de stad Leiden en Leiderdorp weten te bemachtigen. Zelf woont de ondernemer ook in het centrum van de bruisende stad Leiden. Zijn huis bestaat uit een bedrijfsruimte met daarboven een afzonderlijke woning, waar hij zelf dus woont. Hij is in 2019 in dit gebouw gaan wonen en betaalde hier maar liefst 600.000 euro voor.

Tegenover zijn eigen woning heeft hij toentertijd ook nog een pandje gekocht. Voor dit stekje heeft hij toen 175.000 euro neergelegd, met een hypotheek van 150.000 euro. Iemand die zoveel investeert, zal vast geen vervelend salaris verdienen!

Het salaris van Dirk Hoogstraten

Samen met zijn vader heeft de ex van Montana Meiland ook nog een rijtjeshuis voor 280.000 euro gekocht. Deze verhuren ze samen waarschijnlijk voor zo’n 2.000 euro per maand. Naast al deze panden, heeft Dirk ook nog vijf garageboxen op zijn naam staan in Leiderdorp. Hier houdt het niet op! Op diezelfde locatie staat ook nog een appartement met zijn handtekening. Hier vangt hij nog eens 1.500 euro per maand voor!

We hoeven ons zeker geen zorgen te maken dat Dirk er na de break-up hongerig bijzit, deze ondernemer kan goed voor zichzelf zorgen.