BN'ers

Zo zag Gaby Blaaser er vroeger uit

Gaby Blaaser is van alle markten thuis. Zo is ze in het dagelijks leven influencer, model, actrice en presentatrice. Echt, wat kan deze meid niet? Gaby maakt er ook geen geheim van dat ze de natuur een handje heeft geholpen met wat fillers hier en daar. Benieuwd hoe ze er vroeger uitzag? Dat zie je hieronder!

Carrière Gaby Blaaser

Gaby heeft aan een aantal programma’s meegedaan en heel wat acteerklussen gehad. Zo heeft ze een rol gehad in GTST en speelde ze de personage Jolé in Spangas. Hierna deed ze nog mee aan Expeditie Robinson en heeft ze geschitterd als Bachelorette, dus een bezig bijtje is het altijd al geweest. Zo hebben we haar natuurlijk ook kunnen bewonderen in de Jungle, maar moest zij de Jungle helaas vroegtijdig verlaten door haar zwangerschap. Op dit moment is Gaby in verwachting van een meisje samen het haar vriend Robin.

Gaby Blaaser vroeger

De knappe Gaby ziet er best anders uit vergeleken vroeger. Waar ze vroeger nog een onschuldig meisje leek is ze uitgegroeid tot een knappe vrouw waar menig man van droomt. Zo post zij ook af en toe pikante kiekjes van zichzelf. Hieronder zie je hoe ze eruitzag vroeger.

Zo zag Gaby Blaaser er vroeger uit
Zo zag Gaby Blaaser er vroeger uit

Wat een verschil zeg!