BN'ers

Zo ziet Monica Geuze eruit zonder make up

Monica Geuze is één van de succesvolste BN’ers. Ze is influencer en presentatrice, en heeft een groot bereik op Instagram. Hier deelt ze altijd prachtige kiekjes van zichzelf, meestal met make-up op. Maar ze heeft nu een foto gedeeld op Instagram van haar natural look, namelijk zónder make-up.

Het succes van Monica Geuze

Monica is ontzettend succesvol. Ze presenteert meerdere programma’s, heeft een eigen podcast met vriend Kaj Gorgels, is influencer en heeft een eigen bedrijf: Sophia Mae. Monica is dus zeker een bezig bijtje. Alsof dit nog niet allemaal genoeg is, is Monica ook heel actief op Instagram. De influencer is natuurlijk een knappe vrouw om te zien en deelt altijd mooie foto’s van zichzelf. Ze telt veel volgers op haar Instagram en de druk is dan natuurlijk groot dat je er altijd perfect uit moet zien. Maar Monica laat zien dat dit helemaal niet nodig is.

Monica Geuze deelt foto zonder make-up

De influencer vindt het belangrijk dat haar volgers weten dat je niet altijd alles met filters hoeft te plaatsen. Zo deelt ze een foto van haarzelf zonder make-up en laat hierbij haar skincare zien. Bij veel mensen zien we een groot verschil als ze geen make-up dragen, maar bij Monica zien we hier helemaal niks van, wat een beauty!

Beeld: Instagram @monicageuze

Beeld: Instagram @monicageuze