Entertainment

Zoon van Emile Ratelband is al weken vermist: ‘Vreselijk’

zoon emile ratelband vermist

Sinds 23 augustus wordt Emilio, de vijftienjarige zoon van Emile Ratelband en zijn ex-vrouw, vermist. De jongen zou voor het laatst gezien zijn in Laren.

Zoon Emile Ratelband vermist

Emilio is voor het laatst gezien in Laren voordat hij spoorloos verdween. De politie is inmiddels ingeschakeld en hard aan het zoeken naar de jongen. Emile heeft voor de gouden tip vijfduizend euro uitgeloofd.

In een reactie aan Bekende Buren laat de positiviteitsgoeroe weten dat het een nachtmerrie is. “Ik ben natuurlijk aan het einde van mijn Latijn. Elke dag ben ik ermee bezig. Vreselijk gewoon.”

Geen contact met ex

Emile en Moon zijn inmiddels tien jaar geleden, met een vechtscheiding, uit elkaar gegaan. In een eerder interview met Bekende Buren liet Emile weten dat zijn ex zelfs aangifte heeft gedaan wegens mishandeling van haar en zijn twee kinderen. Voor Emile kwam de beschuldiging als een dolksteek dwars door zijn hart heen binnen. Hij is namelijk gek op zijn kinderen. “De aangiftes zijn echter niet in behandeling genomen. Onder druk van de politie en het Openbaar Ministerie heeft ze deze moeten intrekken, omdat de aangiftes volgens de politie aan alle kanten rammelden.” Moon hield de kinderen destijds bij hem weg en hij mocht ze nog maar een keer in de twee weken zien onder toezicht van jeugdzorg.

In 2008 en 2010 ging Moon er ook al met de kinderen van door. “Ik kan niet onder woorden brengen hoe ziek en verdrietig ik daar van was”, zei Emile destijds. Hij heeft inmiddels geen contact meer met zijn ex. Emile kan dus ook niet nagaan bij zijn ex of zij weet waar zijn zoon is gebleven. “Zowel Moon als mijn dochter hebben me geblokkeerd. Dat gaat dus niet.”

Emilio is voor het laatst gezien op 23 augustus in het Gooise plaatsje Laren en daarna ontbreekt ieder spoor. Wie hem gevonden heeft kan de politie Hilversum bellen op nummer 0900- 8844 of mailen naar emiliovermist@gmail.com.

Emilio Ratelband gevonden

Inmiddels is Emilio Ratelband gevonden. Reality.nl heeft dit uit zéér betrouwbare bron vernomen.

Geüpdatet op: 18 september 2023