BN'ers

Zoveel kost een videoboodschap van Nicol Kremers

De laatste tijd is Nicol Kremers vaak in het nieuws. Nieuwe vriend, nieuwe baan… Laatst kondigde Peter Gillis al aan videoboodschappen op te nemen, maar ons Nicol was hem al voor.

Voor Nicol is dit echt een side hussle. Nu ze één van de grootste accounts is op platform OF, stroomt het geld wel lekker binnen. Toch is het nooit verkeerd om meerdere inkomstenbronnen te hebben.

Vorige carrière

Voorheen deed Nicol nogal grimmige dingen om aan haar geld te komen. Nadat Peter Gillis de geldkraan dicht gooide, moest Nicol wel iets anders vinden om geld in het laatje te krijgen. TikTok leek het antwoord. Dagelijks ging ze live. Hierin konden mensen haar stickers en gifts sturen. Zulke hebben een waarde die tussen de 0,05 cent en 250 euro ligt. Bij elke sticker onder de 100 euro schreef ze je naam op haar shirt. Besteedde je meer, kreeg je een speciaal plekje op haar voorhoofd…

Beeld: Instagram @lifeofyvonne

Beeld: Instagram @lifeofyvonne

Dit betaal je voor een videoboodschap van Nicol Kremers

Blijkbaar betaalde het niet genoeg en is ze nu begonnen aan het verkopen van pikante foto’s en video’s. Dat is niet het enige want net als veel andere BN’ers doet ze ook videoboodschappen. Wil je iemand feliciteren, beterschap wensen of wat dan ook. Voor 45 euro doet Nicol het. Niets is te gek.