‘Máxima-fans’ opgelet! Er worden prinsessen gezocht voor het tweede seizoen!

BN'ers
door Nienke
maandag, 17 juni 2024 om 9:30
realitynl 2
Onlangs is er een serie verschenen op Videoland, wat gaat over het leven van onze koningin Máxima. Hoewel het eerste seizoen er toch écht op zit, komen de makers met het heuglijke nieuws dat er een tweede seizoen komt! Een tweede seizoen, betekent ook een stapje verder in de tijd. Het koningspaar heeft namelijk door de jaren heen, drie dochters gekregen!
De casting voor het tweede seizoen van de Videolandserie Máxima is namelijk in volle toeren! Je raadt het zeker al! De productie is op zoek naar meiden die de rollen van de dochters Amalia, Alexia en Ariane willen vervullen! Maar waar gaat de voorkeur naar uit?

Aanmelden

Producent Millstreet Films zoekt actrices voor de drie rollen van de dochters van het koningspaar. De voorkeur gaat uit naar drie blonde zusje die Nederlands en wellicht ook Spaans willen spreken! Zo wordt er gezocht in twee verschillende leeftijdsgroepen: zusjes die de rollen van drie, vijf en zes jaar kunnen spelen en natuurlijk die van zes, acht en negen jaar! Heb je altijd al een prinses willen zijn en worden jouw kenmerken hier beschreven?Misschien kunnen we je het volgende seizoen spotten!

Tweede seizoen

Het eerste seizoen van Máxima is als het ware een échte kijkcijferhit! In de serie wordt het leven van Máxima belicht en natuurlijk het avontuur hoe ze onze koning heeft ontmoet. Natuurlijk is dit niet zonder slag of stoot gegaan, maar al met al is het een romantisch liefdesverhaal. In het tweede seizoen zullen Delfina Chaves en Martijn Lakemeier wederom te zien zijn in de hoofdrollen van Máxima en Willem-Alexander. In het tweede seizoen gaan we een stapje verder in de tijd en zullen we ook kennis maken met de rest van de Nederlandse Koninklijke familie! De opnames zullen in het najaar van 2024 van start gaan. Wij kunnen niet meer wachten!