Dit zijn de knappe kinderen van Guus Meeuwis

Entertainment
door Nienke
zaterdag, 06 juli 2024 om 9:30
realitynl 2
Guus Meeuwis is een bekende zanger en is al heel wat jaartjes te vinden op het podium. Hoewel Guus eerder is getrouwd met Valérie, heeft hij ook vier kinderen met haar gekregen. Inmiddels zijn we een tijdje verder en is Guus getrouwd met Manon Meijers. De tijd heeft niet stil gestaan, zo zijn de kinderen van Guus inmiddels ook bijna volwassen.
Guus Meeuwis is een bekende Nederlander die graag muziek maakt en de sterren van de hemel zingt op verschillende festivals en concerten. Guus was van 2002 to en met 2016 getrouwd met Valèrie Gregoire. Helaas bleven Valèrie en Guus niet samen, maar besloten ze om een punt achter het huwelijk te zetten. Guus is niet stil blijven zitten, zo is hij onlangs opnieuw het huwelijksbootje in gestapt, maar dan met Manon Meijers.

Kinderen

Valèrie en Guus hebben in totaal vier kinderen gekregen genaamd: Pepijn Philip (2000), Sarah Marte Helena (2003), Teun (2006) en Jules (2010). Hoewel ze niet meer samen zijn, blijven ze trotse ouders. Ook Manon kan het goed met de kinderen vinden en zegt daar het volgende over: “Ik krijg vaak de opmerking: ‘Vier kinderen, wat knap!’ Terwijl ik het juist bewonderenswaardig vind hoe zíj zich hebben opengesteld voor míj”, vertelde ze daar eerder over in Nouveau. Volgens Manon zijn de kinderen super spontaan, tof en niet te vergeten; super leuk! Wat fijn dat ze goed met elkaar kunnen opschieten!

Dochter

Veel weten we niet over de kinderen van Guus, wèl weten we dat hij een goede band heeft met zijn dochter. Zo heeft Guus een tattoo voor zijn dochter Sarah mogen ontwerpen. “Voor mijn gevoel deed ik gisteren aangifte van haar geboorte en was de inkt van de akte amper droog”, schreef Guus. “Kleine meisjes worden groot. Vandaag mocht ik mijn knappe dochter vergezellen voor haar eerste ‘inkt’. Met trots mag ik zeggen dat ik nu dus liedjes en armen schrijf", is wat Guus daarover zegt, 
Ben je benieuwd hoe de kinderen eruit zien? Hieronder staan de foto's!