Feestelijk nieuws voor Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney: 'Echtgenoot'

Entertainment
door Nienke
maandag, 13 mei 2024 om 9:44
realitynl 20
Frenkie de Jong is al heel wat jaren samen met zijn vriendin Mikky Kiemeney. Zo zijn de twee échte jeugdliefdes naar elkaar toegegroeid en hebben de twee inmiddels een kindje. Frenkie heeft Mikky een langere tijd geleden ten huwelijk gevraagd, het lijkt erop dat ze elkaar het ja-woord hebben gegeven...

Frenkie de Jong Mikky Kiemeney getrouwd

Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney zijn al zo'n 10 jaar samen. Zo zaten de twee met elkaar op de middelbare school. In de zomer van 2022 kondigde het stel aan, dat ze verloofd zijn. In 2023 werden Mikky en Frenkie trotse ouders van hun zoontje genaamd Miles. Wanneer de trouwdag heeft plaatsgevonden voor de twee, is nog onduidelijk. Wèl is het duidelijk dat dit in het geheim heeft plaatsgevonden. Zo heeft Mikky onlangs foto's gedeeld op haar Instagram.

'Echtgenoot'

"Fijne verjaardag aan mijn echtgenoot", schrijft Mikky onder een reeks met zwart-witfoto's van de bruiloft. Op de foto's zijn onder andere een bruidstaart en een trouwboeket te zien. Het is onduidelijk wanneer de twee zijn getrouwd, aangezien ze de foto's heeft geplaatst op de verjaardag van Frenkie. Hieronder zijn de foto's te zien:

Locatie

De twee wonen sinds 2019 in Barcelona, omdat Frenkie bij FC Barcelona speelt. Hierdoor zouden er geruchten geweest zijn over de trouwlocaties van de twee. Eerst ging er rond dat er in Spanje getrouwd zou worden, later in Italië. Een groot feest, wat meerdere dagen zouden duren met een droomjurk. Hoe de bruiloft écht is geweest is helaas niet bekend, zo staat er geen locatie vermeldt bij de foto's.

Eerder

In 2023 gingen er al geruchten rond dat de twee al in het geheim getrouwd zouden zijn. Yvonne Coldeweijer had destijds gedeeld op haar Instagram, dat Mikky een trouwfoto achter haar telefoon had zitten. Of dit het geval is zullen we niet weten. Het enige wat nu duidelijk is gemaakt, is dat de twee in het geheim met elkaar getrouwd zijn!