Abonnees van de juice-memberclub Yvonne Coldeweijer zijn boos: 'Voel me opgelicht!'

BN'ers
door Nienke
dinsdag, 04 juni 2024 om 11:15
realitynl 104
Yvonne Coldeweijer staat ook wel bekend als de juice queen van Nederland. Zo onthulde Yvonne vooral verschillende roddels over bekende Nederlanders. Na de overstap naar een 'exclusieve memberclub' voelen veel members zich opgelicht, Yvonne zou haar beloftes niet waarmaken!
Het is een tijdje geleden dat Yvonne Coldeweijer bekend maakte dat haar Instagram-kanaal Life of Yvonne, door zal gaan op een exclusief platform. Zo zou Yvonne juice hebben, wat ze niet meer 'zomaar' gratis met mensen wil delen. Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwste roddels in het Nederlandse showbizz wereldje? Dan kost je dat 8,95 per maand, maar niet getreurd want Yvonne belooft: "De juice wordt leiper dan ooit. Scoops staan voor je klaar." Dit blijkt dus niet het geval te zijn.

Kleine club

Yvonne heeft aangegeven dat de fans er snel bij moesten zijn, omdat ze de club graag klein wilde houden. "Voordat ik besluit je geen toegang meer te geven”, zei ze. "Want hoe kleiner de club, hoe meer leipe juice ik kan delen." Dit spoort mensen natuurlijk aan om een lidmaatschap af te sluiten.

Geen juice?

De eerste maand waren zo'n 4700 mensen lid van de exclusieve club, maar hier lijkt niet veel van over te zijn. Inmiddels hebben ruim 200 mensen hun abonnement opgezegd. Fans zijn teleurgesteld over de 'matige juice' die er gepubliceerd is. "Heb ik iets gemist? Ik krijg geen juice! Toch aardig wat geld betaald”, schrijft iemand. "Ik mag hopen dat er deze maand wat juice komt, want ik kan nu beter een Story of een Party kopen. Dan heb ik tenminste juice en ben ik goedkoper uit. Echt niet ok dit!”

Boos

Hoewel mensen erg teleurgesteld reageren, zijn er ook een hele hoop boze reacties te vinden. Het Instagram-account van Yvonne is veranderd in een privé-account en zo lijkt het dat ze daar wèl regelmatig op plaatst. "Op haar eigen account gaat ze vrolijk verder met posten. Alweer een nieuw bericht? What the f***?”, schrijft een volger verbaasd. "Precies, leuk zwembad van ons geld. Voel me beetje opgelicht. Zie bijna geen juice”, reageert een ander. Dit is geen slimme zet geweest van Yvonne!