Zoveel verdient Yvonne Coldeweijer met haar exclusieve juicekanaal

Entertainment
door Nienke
vrijdag, 03 mei 2024 om 8:43
realitynl 59
Yvonne Coldeweijer is sinds een week helemaal exclusief gegaan met haar roddelkanaal. Inmiddels heeft ze al een aantal volgers verloren door het nieuws, omdat die haar natuurlijk volgden voor al het nieuws wat er schuilgaat in het showbizzwereldje. We hoeven geen medelijden te hebben, zo levert het genoeg voor Yvonne op.

Yvonne Coldeweijer exclusief platform

De komende tijd zullen we weinig horen van juicekoningin Yvonne Coldeweijer, zo heeft ze een besluit gemaakt dat ze alle roddels achter een betaalmuur met de mensen gaat delen. Natuurlijk komen er nu directe inkomsten van alle juice, maar neemt haar bereik wél af. Dat komt natuurlijk ook omdat ze 'een bepaald aantal' toelaat op het exclusieve platform. Yvonne zegt het volgende hierover: "En deze club moet eigenlijk echt klein blijven, want hoe kleiner de club, hoe meer lijpe juice ik kan delen en hoe meer details ik kan vertellen en niks meer achter hoef te houden, en altijd alle details aan je kwijt kan.”

Yvonne Coldeweijer salaris

Yvonne besefte zich na drie jaar, dat ze al deze juice, natuurlijk niet meer gratis kan weggeven aan een grote groep. Dus heeft uiteindelijk besloten om een kleine groep ervoor te laten betalen. Nadat Yvonne het nieuw heeft gedeeld op haar Instagram, hebben zo'n 90.000 mensen haar ontvolgt. Maar geen zorgen voor Yvonne, zo heeft haar 'exclusieve' kanaal ruim 4.271 volgers. Daarmee vraagt Yvonne 9,95 voor een maand abonnement. Als je dit berekent keer het aantal volgers, kom je uit dat Yvonne 38.000 euro verdiend op basis van de maand abonnementen. Daarbij hebben we de jaarabonnementen nog niet eens meegerekend, want die kosten ruim 89,90. Kortom. Yvonne hoeft zich voorlopig geen zorgen te maken.

Onthullingen

Yvonne heeft dus bekend gemaakt dat ze dingen gaat onthullen, die nog een tikkeltje erger kunnen uitpakken. Zo gaat Yvonne ook onthullen over de échte situatie die zich heeft afgespeeld tussen zangeres Maan en Marco Borsato. Deze juice heeft ze van een hele bijzondere bron mogen krijgen. Daar blijft het niet bij, Yvonne zal Ali B en Bas Smit, volgens haar aankondiging, ook niet sparen. Wij zijn benieuwd.