Yvonne Coldeweijer onthult over de situatie van Maan en Marco Borsato: 'Écht gebeurd'

Entertainment
door Nienke
donderdag, 02 mei 2024 om 15:41
realitynl 57
In 2016 heeft Maan de Steenwinkel het bekende televisieprogramma The Voice of Holland gewonnen. Haar zangcoach destijds was niemand minder dan Marco Borsato. Er gaan geruchten rond over de verhouding die zij destijds met elkaar zouden hebben, Yvonne Coldeweijer heeft hier meer over te zeggen. Dit allemaal volgens haar persoonlijke bron: Waylon.

The Voice of Holland schandalen

Het is chaos in het medialandschap rondom The Voice of Holland, Marco Borsato en natuurlijk Maan de Steenwinkel. Maan is een hele tijd weggeweest omdat ze zichzelf én haar muzieksmaak wilde herontdekken. Inmiddels is ze terug en heeft ze zelfs een nummer uitgebracht, dit klinkt anders dan haar 'gebruikelijke' nummers. Fans reageren massaal en dit zijn veel uiteenlopende reacties. Marco Borsato daarentegen, houdt inmiddels al een langere poos een mediastilte. Al gaan de geruchten wél dat Marco niet lang in Nederland zal blijven wonen, maar dat het oog op Italië valt.

Bekende bron

Yvonne Coldeweijer heeft laatst bekend gemaakt dat ze voortaan haar juice gaat delen, door middel van een betaalmuur. Voor de mensen die zijn toegelaten tot de 'exclusiviteit', hebben te horen gekregen dat Waylon de bron is van de juice over Maan en Marco, die Yvonne deelt. Zo meldt Yvonne het volgende: "Ik ga vanavond een aantal audiofragmenten delen van Waylon aan de telefoon met mij op mijn besloten juicekanaal. Hij vertelt mij veel te veel.” Een van die dingen die Waylon verteld, zijn de dingen die volgens hem écht zijn gebeurd tussen Marco en Maan: “Hij vertelt dat hij weer wat Marco met Maan heeft gedaan!”. Hierachter stond een emoticon van een aubergine erbij, vreemd.

Maan de Steenwinkel en Marco Borsato

Een ander juice kanaal heeft twee jaar geleden zelfs een ex-vriendje van Maan gesproken die het verhaal uiteindelijk heeft bevestigd “Uit eerste hand vernomen dat Maan tegen een scharrel heeft gezegd dat ze tijdens de Voice een affaire had met Marco." De uitspraken zijn nooit bevestigd, zullen we dan nu eindelijk bevestiging krijgen door Yvonne Coldeweijer?