Dit is de ex-man van Sieneke waarmee ze in een vechtscheiding zit!

BN'ers
door Nienke
zaterdag, 29 juni 2024 om 11:00
realitynl 3
Sieneke Peeters is jarenlang getrouwd geweest met Jan Baum. Onlangs hebben de twee hun scheiding aangekondigd. Dat is natuurlijk jammer, maar er is al zelfs sprake van een 'vechtscheiding'. Wie is de ex-man van Sieneke en waarom zitten ze in een vechtscheiding?
Sieneke Peeters kunnen we kennen door haar carrière als een Nederlandse zangeres. Ze heeft mee mogen doen op het Eurovisie Songfestival in 2010, maar kwam helaas niet heel ver. Sieneke was vanaf 2013 tot 2023 getrouwd met Jan Baum en kregen samen een dochter en een zoontje. Hoewel Jan de spotlights zoveel mogelijk vermijdt, laat hij toch van zich horen na een interview van Sieneke. Sieneke zou mooi weer schetsen over de scheiding van de twee, maar volgens Jan zit dit heel anders in elkaar.

Vechtscheiding

Hoewel Sieneke in een interview aangeeft dat de twee zonder problemen gaan scheiden. Jan heeft hier met een open mond naar gekeken! Maar de twee zijn gescheiden, waarom is dit zo? Jan twijfelde of hij zijn kant van het verhaal wel wilde delen, omdat hij nooit de publiciteit opzoekt. "Maar ik kan dit niet over mijn kant laten gaan. Hoe mooi en rooskleurig Sieneke het verhaal heeft verteld, zo is het niet”, aldus Jan. "Voordat we uit elkaar gingen, kreeg ik al signalen van mensen dat er iets niet klopte. Met vreemdgaan bedoel ik misschien niet fysiek met iemand naar bed gaan, want dat weet ik niet.”

Stiekem

Volgens Jan sprak Sieneke met een andere man af, maar Jan wist hier zelf niets van af. Jan beweert zelfs camerabeelden gezien te hebben waarop hij zag dat Sieneke met een andere man samen was. "Dan weet ik eigenlijk al genoeg. Dat was een klap in mijn gezicht. Als ik haar daarmee confronteer en er komt geen goed antwoord op, wat moet ik dan denken? Ik denk dat ze ook nog wel contact hebben. Van meer mensen heb ik dit gehoord, ook al vóór onze scheiding.”

Eenmalig

Meer dan dit laat Jan ook niet weten en is er ook niet veel over hem te vinden. Hij wil zich zoveel mogelijk uit de spotlights houden. Hoe de vechtscheiding tussen de twee zal verlopen, weten we nog niet. Wèl weten we dat de twee een rechtszaak tegen elkaar hebben.
sieneke peeters en partner jan baum 07041905 scaled e1692092487948
Bron: Party