Dit is de man van Patty Brard!

BN'ers
door Nienke
zondag, 16 juni 2024 om 15:30
realitynl 9
Patty Brard kunnen we natuurlijk kennen vanwege haar aanwezigheid bij Shownieuws en natuurlijk haar eigen serie. De man met wie Patty op dit moment mee samen is, heeft helemaal geen mediabekendheid! Dit is de man waar Patty de rest van haar leven mee wil spenderen!
Patty Brard heeft al meerdere huwelijken achter de rug, die niet altijd goed zijn gelopen. Patty is in totaal drie keer getrouwd geweest, waarvan haar eerste met presentator Rob Brandsteder. Dit huwelijk heeft niet lang volgehouden, want zo zijn ze binnen twee jaar weer gescheiden. Met haar tweede echtgenoot, genaamd Carlo Nasi, heeft Patty een dochter gekregen. Dit huwelijk heeft niet lang stand gehouden en hierna heeft Patty een tijdje een relatie gehad met Eric Peute. Het huwelijk met Antoine van de Vijver mag nog eeuwen duren voor Patty. Maar wie is Antoine en wat weten we over hem?

Antoine de Vijver

14 jaar geleden zijn Patty en Antoine in het huwelijks bootje gestapt, maar de twee zijn nog kort gescheiden! Na een tijdje uit elkaar te zijn geweest, zijn ze sinds 2005 weer dolgelukkig met elkaar. Wat we weten over Antoine is dat hij een succesvolle architect is. Hij was eerst vooral in Nederland actief, maar hij heeft na het kopen van een huis op Ibiza hier ook veel gewerkt. Antoine is 5 jaar jonger dan Patty, dus inmiddels 63 jaar oud. Verder is er niet heel veel over hem bekend. De manier hoe Antoine, Patty, ten huwelijk heeft gevraagd, is er één voor in de boeken! Antoine heeft haar op Valentijnsdag op live-tv ten huwelijk gevraagd. Hierdoor hebben verschillende producenten direct bepaald dat ze een serie wilden maken. Dit zou gaan over de weg naar het huwelijk toe. Inmiddels hebben de twee een huisje in Almere en als ze behoefte hebben aan wat zon en rust, hebben ze ook nog een huis op Ibiza.