Dit is het goed verdiende vermogen van Jan Versteegh

BN'ers
door Nienke
zaterdag, 15 juni 2024 om 9:30
realitynl 120
Jan Versteegh is voornamelijk te vinden als presentator of deelnemer op de Nederlandse televisie. Jan is daarnaast ook erg actief op verschillende social media platformen. Maar wat is het vermogen van Jan? Hoeveel geld levert dit werk hem op?
Hoewel Jan Versteegh voor zijn mediacarrière is begonnen als sportleraar, weten we niet hoelang hij dit precies heeft gedaan. Jan koos er toch voor om verslag te gaan geven bij PowNews en dit heeft ervoor gezorgd dat hij in het mediawereldje is gerold! Gelukkig voor Jan is dit goed uitgepakt! Voordat Jan het wist, kwam hij terecht bij Expeditie Robinson en Wie is de Mol? Dit heeft veel geholpen bij het opbouwen van de bekendheid en indirect het vermogen van Jan. Jan verdient natuurlijk zijn geld door middel van televisieklussen, presenteren en natuurlijk acteren. Momenteel heeft Jan een contract bij SBS 6 en daar zal hij nog wel een tijdje blijven.

Vermogen

Jan heeft zijn woning in Diemen voor een flink bedrag weten te verkopen. Hoewel hij de woning voor zo'n 553.000 euro heeft gekocht, heeft hij de woning voor 699.000 euro weer verkocht! Dit betekent dat Jan een winst van 169.000 euro heeft binnen gehaald.
Los van de verkoop van zijn huis is Jan de eigenaar van twee B.V.'s namelijk: Dichari B.V. en JLV Media. Het eerste bedrijf heeft Jan in 2015 opgericht met als doel om: "Het presenteren van en deelnemen aan televisieprogramma's en acteren in/op verschillende media/podia, alsmede het ontwikkelen van televisieprogramma's”. De cijfers van zijn eerste bedrijf zijn duidelijk na te lezen. Het vermogen van Jan was in 2017 zo'n 278.000 euro en dat was maar liefst bijna 130.000 euro meer dan het jaar ervoor. Ondanks dat de cijfers niet recent zijn, betekent het dat Jan een snelle groei ontwikkeld. Wat betreft zijn tweede B.V. zijn de cijfers niet bekend.