Heeft Yolanthe Cabau een nieuwe liefde gevonden?

BN'ers
door Nienke
maandag, 27 mei 2024 om 13:00
realitynl 71
Het liefdesleven van Yolanthe Cabau is en blijft één groot raadsel. Hoewel Yolanthe regelmatig dingen op haar Instagram deelt, verschijnen er ook opmerkelijke foto's. Dit zorgt voor veel vragen bij volgers. Wil Yolanthe iets duidelijk maken over haar liefdesleven of is dat niet het geval?
Hoewel volgers eerst het idee kregen dat Yolanthe samen zou zijn met deze bekende rapper, wordt er nu anders gesuggereerd. Yolanthe heeft een weekend gespendeerd samen met Molly Hatchcock. Volgens de volgers van Yolanthe is dit haar nieuwe liefde. Yolanthe heeft een aantal foto’s op Instagram gedeeld, bij één foto schreef ze het volgende: "Alles of niets.”
schermafbeelding 2024 05 27 om 104325
Bron: DenD

Nieuwe liefde?

Wat Yolanthe wil aangeven met de teksten en foto's is voor nu nog onduidelijk. Onlangs deelde Yolanthe romantische foto's met Molly op haar Instagram. De twee stonden hand in hand bij een waterval en Yolanthe schreef "Love you" bij de foto. Yolanthe heeft altijd gezegd dat áls ze een nieuwe relatie zou krijgen dat ze dit wel zou laten merken. Is dit nu het geval? Of zal deze foto's en teksten erop wijzen dat ze supergoed bevriend is met Molly?

Experimenteren

Yolanthe heeft jaren geleden aangegeven dat ze van nature erg 'open-minded' is. In de tijd dat ze nog samen was met Jan Smit, bekende Yolanthe dat ze wel openstond voor een triootje met een vrouw erbij. In een interview met Grazia vertelde Yolanthe dat ze weleens op haar achttiende, met een vrouw heeft geëxperimenteerd en dat ze dit positief heeft ervaren. "Ik zeg niet dat het de laatste keer is geweest", zei Yolanthe daar destijds over. "Ik ben blij dat ik het heb onderzocht. We hadden beiden wat gedronken en hadden veel lol. Tegelijkertijd was het ook sexy en opwindend." Het zal ons dan ook niet verbazen als Yolanthe met het nieuws komt dat ze met een vrouw samen zou zijn.