Zien: is Yolanthe Cabau samen met déze rapper?

Entertainment
door Nienke
vrijdag, 10 mei 2024 om 14:06
realitynl 17
Het liefdesleven van Yolanthe Cabau, is iets wat de Nederlandse showbizz-wereld erg oplettend houdt! Zo gingen er vorige week al speculaties over een romance met een vrouw rond, maar worden er nu wel hele pikante foto's geplaatst. Dit keer niet met een vrouw, maar wel door iemand anders...

Yolanthe Cabau vriend

Yolanthe Cabau kunnen voornamelijk kennen door haar carrière als model en natuurlijk als de ex-vrouw van Wesley Sneijder. Hoewel Yolanthe vorige week nog met een vrouw onder een waterval poseerde, lijkt dit voor korte duur geweest. In 2006 kreeg Yolanthe een relatie met rapper Baas. B en het lijkt erop dat ze nog steeds interesse heeft in rappers, zo ook in deze.

Pikant

Rapper Frenna plaatst op zijn Instagram twee opvallende foto's met Yolanthe, die erg pikant uitgepakt zijn. Op een foto draagt Yolanthe een visnet en op de andere foto lopen de twee hand in hand. Op Yolanthe haar Instagram is helaas niks te vinden. Zal het écht zijn tussen die twee, of is het misschien voor een videoclip?

Reacties

Hoewel de foto's al op zich erg opvallend zijn, lopen de reacties erg uiteen. Er zijn veel mensen die de ex van Yolanthe, Wesley Sneijder onder de foto taggen. Yolanthe is meerdere keren bedrogen door voormalig voetballer en hij smeekte om terug te komen bij haar. Uiteindelijk werd dit te veel en heeft Yolanthe besloten om het daarbij te laten. "Yo Wes, laat je dit gewoon gebeuren maatje?," reageren mensen grappend. "Eerst Jantje Smit, Wesley Snijder, nu Frenna 😂" of "Bro, let op je spullen,'' zegt een ander tegen Frenna. Zo ging destijds het gerucht toen het klaar was tussen Jan Smit en Yolanthe, dat ze het hele huis had 'leeggeroofd'.

Ex Yolanthe Cabau

Yolanthe en Wesley Sneijder hebben samen een zoontje genaamd Xess Xava. Xess woont voornamelijk bij zijn moeder, maar Yolanthe en Wesley hebben de afspraak gemaakt voor co-ouderschap. Dit verloopt gelukkig nog voorspoedig, zo hebben de twee zelfs nog samen kerst gevierd!