Yolanthe Cabau over co-ouderschap met Wesley Sneijder: 'Trots op hoe we het doen'

Entertainment
door Indy
dinsdag, 05 september 2023 om 11:36
yolanthe cabau co ouderschap wesley sneijder
Yolanthe Cabau doet in Beau Monde een boekje open over het co-ouderschap met haar ex-man Wesley Sneijder . Ze is trots op hoe ze het ouderschap aanpakken.

Yolanthe Cabau Wesley Sneijder Ibiza

Yolanthe is samen met Xess Xava afgereisd naar Ibiza, om daar samen drie weken door te brengen met de familie. Opvallend is dat ook Wesley aanwezig is op de familietrip naar het eiland. Yolanthe deelt liever niet op sociale media wanneer zij en haar ex samen zijn. "Dan krijgen we weer allerlei vragen en daar zit ik niet op te wachten. We zijn nog steeds heel goede maatjes en Wes en Xess zien elkaar zo vaak als mogelijk is."
En van dat laatste was aan het begin van de scheiding geen sprake. De trauma's van Yolanthe hadden veel impact op haar en ze probeerde haar leven weer op de rit te krijgen. Xess Xava was vanaf het begin eigenlijk al gewend dat zijn vader veel weg was. " Ik ben trots op hoe we het nu doen en ik zorg ook dat Xess nooit een slecht woord hoort of leest over zijn vader. Die is zijn held en daar komt niemand aan" , zegt Yolanthe.
De band tussen Yolanthe en Wesley is al geruime tijd heel goed. Afgelopen jaar hebben Yolanthe en Wesley samen kerst gevierd.

Een broertje of zusje voor Xess Xava?

Yolanthe heeft zichzelf weer teruggevonden in Los Angeles en is nog happy single, maar zou in de toekomst graag voor de tweede keer moeder willen worden. De actrice wil zichzelf voorlopig nog niks opleggen en ziet vanzelf wat er nog op haar pad gaat komen. "Alleen zijn, heeft me veel geleerd en daardoor ook sterker gemaakt. Ik ben lief voor mezelf, ben blij met wie ik ben en ik ben niet op zoek naar mijn geluk in een ander. Als je het eerst in jezelf kan vinden, kan je er daarna samen in een relatie des te meer van genieten."