Rachel Hazes over juridische conflicten: 'Wil geen oorlog of ruzie'

Entertainment
door Indy
dinsdag, 05 september 2023 om 10:51
rachel hazes opgelicht 100000 euro gestolen 1
Rachel Hazes wil geen oorlog of ruzie, maar duidelijke antwoorden halen in de rechtbank. Ze vindt het kortzichtig als de media schrijven dat ze een vaste klant is in de rechtbank en alleen maar ruzie met iedereen maakt.

Rachel Hazes in de rechtbank

Rachel was aanwezig op de boeklancering van de nieuwe roman van Heleen van Royen. Zij heeft de komst van juicekanalen gebruikt voor haar nieuwe boek Juice - Heleen van Royen . Rachel, die groot fan is van Heleen, vertelt maandag in een gesprek met Shownieuws over haar strijd voor gerechtigheid.
De weduwe van André Hazes staat er inmiddels om bekend vaste klant te zijn in de rechtbank. Ze stond onlangs in de rechtbank voor de rechtszaak tegen Roxeanne Hazes , haar eigen dochter. Heel Nederland heeft kunnen lezen wat er in de rechtszaak werd gezegd.
Rachel sleepte haar beste vriendin en zakenpartner Marieke van Beek voor de rechter . Rachel is naar eigen zeggen genoodzaakt om alle conflicten in haar leven via de rechter te laten lopen en is absoluut niet uit op oorlog of ruzie, maar duidelijke antwoorden.
Dat Rachel in de media wordt neergezet als ruziezoeker vindt ze een beetje eenzijdig. "Als het dan positief is voor Rachel, dan lees je daar op een of andere manier niet iets van terug en dat vind ik wel jammer. Jammer, hè, dus niet dat het me raakt, maar jammer. Een beetje kortzichtigheid van de journalist.” Kortzichtig, een bijzondere woordkeuze voor iemand die iedereen voor het minste of geringste voor de rechter sleept.

Gecremeerde kroket

Ook in de juice-wereld is Rachel niet onbekend gebleven. Juicekoningin Yvonne Coldeweijer
stond, heel verrassend, ook tegenover Rachel in de rechtbank. Haar bijnaam die Yvonne heeft bedacht, gecremeerde kroket, werd niet gewaardeerd en dus werd er opnieuw een bezoekje gebracht aan de rechtbank. Daarin werd ook gepleit dat Rachel niet degene was die brieven van haar zoon André Hazes heeft gelekt, wat volgens haar de ergste roddel is die is verspreid. Verschillende zaken kwamen tijdens de rechtszaak tussen Yvonne en Rachel aan het licht.
Ondanks dat ze zelfs de juicekoningin voor de rechter heeft gesleept, zegt Rachel geen moeite te hebben met juicekanalen zo lang er maar de waarheid wordt gesproken. "Ik vind als je keiharde beweringen doen, je dat moet kunnen staven met bewijzen. Ik vind het heel makkelijk om via een juicekanaal te schuilen achter spionnen."
Misschien in het vervolg je eigen advies opvolgen, voordat je weer iemand voor de rechter sleept.