Nicol Kremers doet een boekje open over liefdesleven

Entertainment
door Sophie
dinsdag, 05 september 2023 om 9:40
nicol kremers liefdesleven
Het liefdesleven van Nicol Kremers is iets waar wij ons maar al te graag mee bezig houden, net als haar volgers. Ze doet opnieuw een boekje open over haar relatiestatus.

Het liefdesleven van Nicol Kremers

We kunnen inmiddels een boek schrijven over het liefdesleven van Nicol Kremers. We weten allemaal dat ze een lange relatie heeft gehad met Peter Gillis. Dit hebben we kunnen zien in het programma Massa is Kassa. De twee zouden 'als vrienden uit elkaar gaan', maar dat bleek toch wel anders te zijn. Peter mishandelde Nicol en na de breuk besloot ze dit met de gehele wereld te delen. Ook besloot ze juridische stappen te ondernemen, ze deed aangifte van alle mishandelingen . De zaak tussen de twee moet nog plaatsvinden. Hij zou in augustus voor de rechter verschijnen, maar de rechtszaak is uitgesteld voor een nieuwe aangifte van Nicol.
Na de breuk met Peter Gillis, nam Nicol het er goed van. Er werden foto's en video's gemaakt waarop ze stond te zoenen met mannen. Ze kreeg een kortstondige relatie met Mike, uit Schoonhoven. Hierna werd ze nog aan Michael van der Plas gekoppeld en dit liep uit in een hele ingewikkelde driehoeksverhouding . Uiteindelijk liep het allemaal niet uit op een serieuze relatie.

Nicol Kremers vrijgezel

Er gaan altijd veel geruchten rond over Nicol Kremers die een relatie zou hebben, daarom zegt ze zelf regelmatig wat over haar relatiestatus om deze geruchten uit de wereld te helpen. Natuurlijk ook om een beetje aandacht van de mannen te behouden, het is tenslotte haar werk.
Dit keer deed ze wederom een vragenrondje met haar volgers, hierbij stellen ze haar vragen en kiest ze er een paar uit die ze gaan beantwoorden. Dit keer beantwoordde ze – natuurlijk – de vraag of ze single is. "JA!"
, schrijft Nicol op Instagram. We hoeven dus binnen de kortste keren geen man aan de zijde van Nicolleke te verwachten en misschien is dat voor haar maar even beter ook.