André Hazes jr.

André Hazes jr. is de zoon van bekende zanger André Hazes en zijn vrouw Rachel Hazes-van Galen. Hij is geboren in Woerden op 21 januari 1994 en is opgegroeid in Vinkeveen. Hij treedt in de voetsporen van zijn vader en is zelf ook begonnen met zingen. Nu een aantal jaren later heeft ook hij een mooie zangcarrière op zijn naam staan.

André Hazes junior

André Hazes junior is een geboren entertainer en zit van jongs af aan al in de wereld van muziek en televisie. André heeft samen met Monique Westenberg een zoontje gekregen in 2016 genaamd Dré junior Hazes. Tot op de dag zingt André nog steeds de sterren van de hemel!

Vermogen

André Hazes heeft zijn plekje in de Quote 500 weten te bemachtigen en de cijfers liegen er niet om! Eind 2022 werden de jaarcijfers van 2020 bij de Kamer van Koophandel aangeleverd. Afgerond had de BV van André Hazes in 2020 een eigen vermogen van 2,4 miljoen euro. Hij had ook nog een kortlopende schuld van 1,6 miljoen euro. Verder staan er ook nog twee panden op naam van André - één in Berkel en Rodenrijs, dit is de woning waar hij met Monique Westenberg in woont, en één in Vinkeveen. De totale aankoopwaarde van deze panden bedraagt 1,3 miljoen euro. Er rust geen hypotheek op deze panden. De uit 2020 afkomstige cijfers, zullen nu wel aardig verandert zijn! Zo blijft het vermogen van André oplopen.

Woning

André Hazes verlaat zijn moeder Rachel, en koopt een eigen huis. Zo kocht de zanger een duurzame twee onder één kap woning in Wilnis, dit is een plaatsje tussen Mijdrecht en Vinkeveen. De woonoppervlakte is 177 vierkante meter. De woning heeft zes kamers, waaronder vier slaapkamers, één badkamer en een werkkamer. Alles is verdeeld over drie woonlagen, ook heeft de woning een zeer grote achtertuin. Maar dit is niet de enige woning die André bezit, hij heeft ook een woning in Berkel en Rodenrijs. Dit is een miljoenenvilla waarmee hij met Monique Westenberg en zijn zoontje samenwoont. 

Familie

De band tussen André Hazes en zijn familie heeft niet altijd op rolletjes gelopen. Zo praat André regelmatig over een familiehereniging. Ondanks dat het eigen gezin van André met Monique en Dré goed loopt, is dit niet altijd het geval geweest met zijn moeder Rachel Hazes en zus Roxeanne Hazes. Inmiddels is er verzoening tussen André en Roxeanne en zien ze elkaar regelmatig. De band tussen André en Rachel is momenteel koelbloedig en is weleens beter geweest.

Vroeger

André Hazes stond al vroeg in de schijnwerpers. André is de enige Hazes met een diploma, Hij maakte het vmbo af op zijn zestiende. Al jong merkte André dat hij in de voetsporen van zijn vader zou treden. Hij bracht al vele platen en albums uit en heeft sinds 2016 een zoon met Monique Westenberg. In 2014 verandert André zijn artiestennaam van ‘Dré Hazes junior’ naar ‘André Hazes junior’. Sinds 2016 gaat hij verder onder de naam ‘André Hazes’.